Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecnie używany Metin2MOD

Matthser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym zapytać czy używa ktoś już dłuższy czas hacka metin2mod PL na globalu ? Nie chodzi o fishbota, tylko bardziej o expbota. Jak go ustawić, aby było mniejsze prawdopodobieństwo wychwycenia przez GM ?

Jeśli znacie jakiegoś mniej wykrywalnego expbota to proszę o link ;]

Z góry dzieki za odpowiedź.

Opublikowano

Koledzy, czy po aktualizacji moda też wam zniknęły opcje WH i Niewidzialnego ataku celu?

Także ten

Opublikowano

@up nie, nie zniknely 

mam pytanko co do nieodpychania z konia mianowicie czy komus jeszcze nie dziala ta funkcja od ostatniej aktualizacji ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mi ta opcja nie działa już od poprzedniej wersji niestety.

A teraz doszedł brak opcji WH w ustawieniach :<

Także ten

Opublikowano

@up nie, nie zniknely 

mam pytanko co do nieodpychania z konia mianowicie czy komus jeszcze nie dziala ta funkcja od ostatniej aktualizacji ?

mi tez zalozylem nawet temat "metin2modPl problem"

Opublikowano

Jeszcze mam jedno pytanie. Nigdy GM nie przyłapał mnie na żadnych hackach, więc nie wiem jak to jest gdy kogoś przyłapią. Co wtedy zazwyczaj się dzieje ? Wylogują Cię z serwera i już nie możesz się zalogować, czy jak to działa ?

Opublikowano

Jeszcze mam jedno pytanie. Nigdy GM nie przyłapał mnie na żadnych hackach, więc nie wiem jak to jest gdy kogoś przyłapią. Co wtedy zazwyczaj się dzieje ? Wylogują Cię z serwera i już nie możesz się zalogować, czy jak to działa ?

No konto banują, nie można z niego korzystać więcej.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Kilka razy jak czytałem jakieś fora, to pisali, że gdy GM ich przyłapał na hackowaniu to przerzuciło ich nagle koło stajennego i ich automatycznie wylogowało, po czym nie mogli się już zalogować, czy tak jest za każdym razem gdy złapiemy bana ?

Opublikowano

Kilka razy jak czytałem jakieś fora, to pisali, że gdy GM ich przyłapał na hackowaniu to przerzuciło ich nagle koło stajennego i ich automatycznie wylogowało, po czym nie mogli się już zalogować, czy tak jest za każdym razem gdy złapiemy bana ?

W momencie otrzymania bana, na czacie pojawia się info "Ktoś zalogował się na Twoje konto, zostaniesz wylogowany...". Identyczny komunikat jak wtedy, gdy ktoś loguje się na Twoje konto. Dwa razy byłem przy komputerze w momencie otrzymania bana i właśnie ten komunikat się wyświetlał. Dzieje się to w jakieś 3 sekundy, więc nie masz możliwości przerzucenia eq itp.

Opublikowano

Zależy, czy były powiązane z zablokowanym kontem, czy nie. Jeśli były na tym samym e-mailu, lub często wymieniałeś między nimi itemki, to również zostaną zablokowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...