Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - Czy kupując grę na steam i grając w SA:MP godziny będą się naliczały?

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :D Mam pytanie czy gdybym kupił gta san andreas na steamie to da się grać jakoś w sampa żeby naliczało godziny w gta sa ?

I jeszcze :D Gra ktoś na jakimś serwerze Rp ?

Opublikowano

Tak, będzie naliczać. W RP bawiłem się długo, ale od roku przestałem. :P

Jak to zrobić ? Normalnie zainstalować sampa w folderze z gta na steamie i odpalić ? :

Opublikowano

Pliki gier Steam są inne niż wersji pudełkowej. Godziny na Steam są nabijane tylko jeśli gra będzie odpalona przez Steam a program jest aktywny w czasie grania. Jeśli przypniesz SAMPA do Steam po jego uruchomieniu godziny będą się nabijały właśnie na SAMPie a nie na GTA którego i tak w taki sposób nie uruchomisz.

Co do RP na SAMP to polecam

Mrucznik

Opublikowano

Jak to zrobić ? Normalnie zainstalować sampa w folderze z gta na steamie i odpalić ? :

Miałem link do najlepszego poradnika, ale chyba nagle znikł. Skorzystaj z tego ;p

Opublikowano

Pliki gier Steam są inne niż wersji pudełkowej. Godziny na Steam są nabijane tylko jeśli gra będzie odpalona przez Steam a program jest aktywny w czasie grania. Jeśli przypniesz SAMPA do Steam po jego uruchomieniu godziny będą się nabijały właśnie na SAMPie a nie na GTA którego i tak w taki sposób nie uruchomisz.

Mrucznik

Grasz na Mruczniku ? :D

Opublikowano

Mrucznik

Grasz na Mruczniku ? :D

Swojego czasu grałem. Już od dawna nie gram, uprzedzając twoje pytanie - nie, nie mam już tam żadnego majątku.

Opublikowano

Hmm wie ktoś jak uniknąć lostów ? np gram sobie na serwerze truck i mi sie licznik zatnie na 153 km/h i km nie lecą ;v na czacie moge pisać i wgl a co dziwne ping np mam 40,100

Opublikowano

Hmm wie ktoś jak uniknąć lostów ? np gram sobie na serwerze truck i mi sie licznik zatnie na 153 km/h i km nie lecą ;v na czacie moge pisać i wgl a co dziwne ping np mam 40,100

Masz to na każdym serwerze SAMP? Jeśli tak to spróbuj przeinstalować wersję SAMPA na inną np. 0.3z

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem link do najlepszego poradnika, ale chyba nagle znikł. Skorzystaj z tego ;p

No, tak działa, ale nie nabijają mi się godziny na steam ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...