Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Konwerter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ok dzieki :)

kiedys grałem na l# z skryptem katariny ktora była mega na eb nawet spoko tylko pare rzeczy brakuje ;/ ulty zeby nie przerywało i uzywało tylko wtedy kiedy mozna zabic

a jeszcze jedno gram z elobuddy z 2-3 dni ostatnio nie mogłem sie zalogować i jestem jako guest na eb skrypty działaja czy cos trace jak jestem jako gość ?

Opublikowano

Nie ma, zbyt pieknie by było.

Swoją drogą takie tematy pokazują, jak bardzo L# > Eb, na forum EB juz banowac za takie pytania zaczeli, taki spam był kiedys :D

No wiadomo, że L# jest lepsze i czuć to jak skurwysyn ale bana szybciej wyłapiesz na L# niżeli na EB. Na EB aktualnie spokojnie idzie wbić słaby diament jak ma się odpowiednie champy i trochę mózgu. Najbardziej free elo to tank ekko na topie lub TF/Ryze mid. Ja takowymi klikam bo są tani (poza Ekko) a konto jest nowe.

Co do tematu to nie ma takiego czegoś. Musisz sam przepisać skrypt z L# na EB.

Opublikowano

Nie ma i nie będzie. Niektóre opcje będące w L#, nie występują w EB, więc nie mam pojęcia, jakby miał to zrobić jakiś program. 

Był tu taki tutorial https://www.elobuddy.net/topic/12185-how-to-port-bansharp-addons-for-personal-use/ - możesz zapytać się o niego autora.

Temat został zamknięty i de facto usunięty ze względu na:

• Ports from other LoL cheating platforms are not allowed without the approval of the author of the script/addon.
      The approval of the original author needs to be permanently shown in the first post of the forum thread of the ported script/addon.

Nie ma, zbyt pieknie by było.
Swoją drogą takie tematy pokazują, jak bardzo L# > Eb, na forum EB juz banowac za takie pytania zaczeli, taki spam był kiedys :D

Nadal jest. Cały czas usuwają. :v

Opublikowano

ok dziekuje za odpowiedz

to pozbieram na ekko :) nie chce jednak ryzokowac main konta ;D

przeciez grajac na eb tez predzej czy pozniej dostaniesz bana xD

Opublikowano

ok dziekuje za odpowiedz

to pozbieram na ekko :) nie chce jednak ryzokowac main konta ;D

przeciez grajac na eb tez predzej czy pozniej dostaniesz bana xD

Niekoniecznie, zależy od odpału szczerze mówiąc, ale mimo wszystko masz rację - na czymkolwiek się gra zawsze jest ryzyko otrzymania bana. Jednak używaj wszystkiego z głową, bo lecenie na full skryptach etc mija się z sensem, bo bana otrzymasz szybciej niż włączyłeś program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...