Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie serwera MuOnline innego niż inne

ScaleMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie każdego czytającego ten post :) . W pierwszych słowach chciałbym , aby każdy który ma zamiar krytykować pomysł " innego niż inne " darował sobie ponieważ nie wie co może z dobrze i sumiennie włożonej pracy powstać . Poszukuje 4 osób a mianowicie 

- Admina technicznego ( podstawa plików i strony w jednym palcu )

- Osoby która potrafi dobrze zabezpieczyć serwer przed ataki ddosowania a także włamaniami 

- Osoby zajmującej się forum która stworzy forum a także będzie za nie odpowiedzialna 

- GameMastera odpowiadającego za porządki na serwerze 

O sobie powiem tyle , że mam 27 lat . Pracuje przy komputerze więc mam bardzo dużo czasu na sprawy związane z serwerem . O tworzeniu serwera wiem wszystko z wyjątkiem prawidłowego zabezpieczenia serwera PODKREŚLAM prawidłowego znam podstawy . Zapytasz dlaczego sam nie stworze serwera skoro wiem wszystko .. Odpowiedź jest prosta ponieważ co 4 głowy to nie jedna czasem jest problem z którym wiadomo jak każdy człowiek może mieć do czynienia pierwszy raz i wtedy nie będę w stanie go naprawić . Pliki na jakich chciałbym postawić serwer to pliku sezonu 2 4 lub 6 mówię z góry że jednych plików nie mam upatrzonych mam kilka i liczę na pomoc w wyborze a także w poprawnym skonfigurowaniu i wyeliminowania ( najlepiej wszystkich ) bugów . Interesuje mnie postawienie serwera z expem 12x 768 x a także 2454 x oczywiście to jest propozycja . Zainteresowanych zapraszam na pv w celu dogadania szczegółów przy pisaniu do mnie proszę w pierwszych słowach opisać swoje umiejętności a także pomysły co do serwera .

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...