Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc, potrzebni doświadczeni gracze

Underkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam zamiar grać na oldera.net (stary classicus) niestety nie mam zbytnie styczności z tibią 7.72 i nwm kogo sobie zrobić bo z ego co wiem dopiero w tibi 8.0 dodano ruzgi więc średnio chcem robić maga ale mam starszego brata który kiedyś grał w taką tibie i mówił mi że paladyna (moja ulubiona profa) jest najsłabsza a najsilniejszą jest sorc w tamtej tibi mógby mi ktoś pomuc może ktoś grał na classicus i może coś zmieniali z palkami 

Czy ma ktoś bota do tej tibi lub mc jeżeli nie nie ma sprawy to tylko mini pytanko  znalazłem ever bota do tej tibi ale jest dość drogi ma może ktoś cracka

Z góry dziękuje i pozdrawiam fanów takiej tibi bo ona jest najlepsza :)

Opublikowano

Do zarabiania ek/rp a do pvp ms/ed. To jest proste. Nie ma ruzg ale nie zapominaj o burst arrowach których dmg zalezy od mlvl. Ja zawsze grałem na tych protokołach ms bo zdejmowałem ludzi na combo UE. Ale jak grasz solo to paladyn powinien być dobry bo ma dużo Hp i trudno go zabić.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do zarabiania ek/rp a do pvp ms/ed. To jest proste. Nie ma ruzg ale nie zapominaj o burst arrowach których dmg zalezy od mlvl. Ja zawsze grałem na tych protokołach ms bo zdejmowałem ludzi na combo UE. Ale jak grasz solo to paladyn powinien być dobry bo ma dużo Hp i trudno go zabić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...