Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wersje serwera są kompatybilne z klientem na androidzie?

Etaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie jaka wersja serwera bedzie kompaktybilna z wersja clienta 13.0.1 na androida? Mam najnowsza wer serwera i nie moge wejsc, a moze mozna zrobic by zdjac to ograniczenie? Jesli nie to prosze o podanie wersji kompaktybilnej oczywiscie z 0.13.1, dziekuje za odp.

Opublikowano

1. YaTQa

1445512488

albo

1375083581

To musisz wklepać zamiast wersji androida.

później edytować binarkę

28 C5 28 56
D3 8D DF 53
27 C5 28 56
D2 8D DF 53

znajdź te linie i podmień je na 

00 00 00 00
Opublikowano

Skoro masz oryginalną wersję apki ts'a to możesz ją zaktualizować. Jeżeli nie, to nie wspieramy piractwa.

Opublikowano

Ludzie to nie zalezy ode mnie, tylko od osob z mojego serwera jesli nie zrobie na 13.0.1 to nikt prawie oprocz mnie nie wejdzie...

Panie @Borygard co to robi dokladnie? Dodaje kilka wersji kompaktybilnych czy... :)? Wybaczcie zielony jestem w sprawach dot. Ts3.

YatQa to program do Windowsa, ktorym serwery sie konfiguruje? Troche nie za bardzo rozumiem co i jak, jesli znalazlby Pan czas daloby rade opisac krok po kroku?

Opublikowano

Ludzie to nie zalezy ode mnie, tylko od osob z mojego serwera jesli nie zrobie na 13.0.1 to nikt prawie oprocz mnie nie wejdzie...

Panie @Borygard co to robi dokladnie? Dodaje kilka wersji kompaktybilnych czy... :)? Wybaczcie zielony jestem w sprawach dot. Ts3.

YatQa to program do Windowsa, ktorym serwery sie konfiguruje? Troche nie za bardzo rozumiem co i jak, jesli znalazlby Pan czas daloby rade opisac krok po kroku?

YaTQa, program który pozwala nam poprzez zalogowanie się do Admin Server Query edycję serwera wirtualnego TS3.

Edycja tej binarki - zmienia minimalną wersję wymaganego klienta TeamSpeak3 która jest wymagana przy wbiciu na serwer.

Opublikowano

Rozumiem po zalogowaniu do serwera poprzez ten program jak dojsc do tej binarki? Jakas lokalizacja lub cos.. :)?

Jezeli zmienie te binarke na te liczby co Pan podal to bede mogl wejsc na serwer w wersjach >=13.0.1 :)?

Opublikowano

Od 3.0.11 będziesz mógł wchodzić a binarkę musisz edytować za pomocą Hex Editora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...