Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po zalogowaniu się na kamermodzie, grozi mi ban? Jak sprawdzić?

Qonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam taki problem a mianowicie przez przypadek zalogowalem sie przez kamera na swoja glowna posac ktora ma skile juz G ... i pytanie czy jak gm sprawdzi mi logi dostane bana ... jak sprawdzic czy moje logi sa juz ze tak powiem zabrudzone , czy mozna o to spytać gma . Zalogowalem sie tylko do okna wyboru postaci . 

Opublikowano

ale logowales sie  na te postacie przez kamera ? I czy w razie bana moge ci odwolac od tego bana ze kupilem kiedys ta postac i ze to nie moja wina co poprzedni własciciel uzywal ????

Opublikowano

ale logowales sie  na te postacie przez kamera ? I czy w razie bana moge ci odwolac od tego bana ze kupilem kiedys ta postac i ze to nie moja wina co poprzedni własciciel uzywal ????

Nie mozesz sie odwolac,bo ich nie obchodzi kto uzywal.Uzywale to uzywales i ban xD.Ja osobiscie gralem od 2008 roku na globalu na kamermodzie 0 bana bany tylko sie sypaly jak lecialem na fishbocie.A tu gm i ban na wszystkie konta xD.Ale to prawda z wiekiem jestesmy cwansi i madrzejsi.Do Autora ! Spij spokojnie jak po wojnie xD

/niereg. sygna

Opublikowano

W logach tego nie ma (jedynie gdy używasz bota a gm wie to może przejżeć twoje logi), a do logów dostęp ma tylko administracja albo i jeszcze wyżej.

Co do banów to na postać która na moda dostaniesz perm, wszystkie powiązane dostają bana na 2 tyg lub więcej wiązanie przez meila.

Nie wkręcisz im że kupiłeś i poprzednik grał na modzie, bo sprawdzą też IP, tak wgl to handel kontami też jest zabroniony.

Opublikowano

Czyli robic nowa postac i czy to nie ma jak sprawdzic ze kiedys tam sie zalogowalem na kamera ? ? ? ? ? Myslalem zeby powiedziec ze dostalem postac od brata i nie mialem pojecia co on tam uzywal :P Mam zamiar pograc dluzej na tej postaci i bardzo byloby mi jej szkoda gdybym dostal kiedys na nia bana.  Takze mam taki pomysł zeby poprosic gma o sprawdzenie jak dostane bana to dostane i tak bym kiedys dostal gdyby ktos mi sprawdzil .

Opublikowano

Kuwa mac... czy ty sie dobrze czujesz? Bana nie dostaniesz...Chyba,ze na innych kontach bociles i gm cie nakryl to tylko te konta dostana...Logi tylko wyciekają jak łowisz ryby... Jezeli nigdy cie gm nie zlapie to mozesz nawet na tym glownym jechac.Ja osobiscie od tylu lat lecialem na glownym koncie i bana nie mialem.Fakt faktem jezeli by mi sprawdzili konto to by poszedl ban.Tak poza tym oni sprawdzaja logo jak ktos podpierni.. y z reszta na kij drazyc temat jeblo to jeblo.A ty tob co chcesz.I nie pytaj sie wiecej nas o logi ,bo skoro mowimy nie pisz do nich,a ty i tak se napisze,zeby zrobic wam na zlosc.Brawoo autorze

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...