Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube problem

lukaszluka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj znajomi dowiedzieli się o kanale i chciałem dać prywatny i coś poklikałem i kanału nie było. Teraz wszedłem na swój kanał i odrazu ta wiadomośc utwórz kanał i mi ten sam kanał zrobiło. Ciągle mam tyle subów ile miałem czy 500 subów ciągle oraz wszystkie filmy automatycznie na prywatne byly wiec 5 filmów dalem na publiczne reszte na prywatne zostawiłem narazie do pólki sie na naprawi. i ja gdy klikam moj kanal to normalnie wszystko jest a gdy w wyszukiwarke google wpisuje nazwe mojego kanalu to go wogole nie znajduje jak by nie istnial. Wczesniej wyskakiwalo wszystko a teraz cos sie stalo. Prosze bardzo was pomozcie mi

Opublikowano

Albo przez to co zrobiłeś pozycjonowanie się zepsuło albo ten kanał jest widoczny tylko dla Ciebie.

Opublikowano

Ustawiłeś kanał prywatny to się nie dziw, że nie wygoglujesz tego. Jedynie filmy publiczne możesz znaleźć. Zrób publiczny profil a filmy tylko daj prywatne.

Opublikowano

"Obszar aktywności"

włącz wszystkie tam opcje, odczekaj do 24 powinno działać. Następnym razem nie ruszaj jak nie wiem co do czego służy.

Opublikowano

ZARAZ ale czekaj jeszcze. Czy zmiana nazwy powoduje spadek subów? bo miałem nazwe sakerowski margonem a zmieniłem na samo sakerowski i z 500 subów mi spadlo do 9 O CO CHODZI omgg tutaj dowod ss: http://screenshot.sh/odYs3537dlUxX http://screenshot.sh/owqO2BqzPofgR  Stalo sie to dzisiaj.

Może od nowa muszą Ci się załadować? :) Ja ciągle ma 4 suby po zmianie :v Poczekaj trochę.

minął już cały dzień i ciągle mam 9 subów. Oznacza to, że mogli mi te suby zabrac przez zmiane nazwy? To trzeba zrezygnowac z nagrywania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...