Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyswietlaczem w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od jakiegos czasu mam problem z wyswietlaczem a dokladnie chodzi o to ze podczas urzytkowania w jednym momencie robi sie jakby czarny ekran jednak nie do konca poniewaz jak jest ciemno to widac ze ekran swieci lecz wszystkie funkcje dzialaja np.dzwiek podglaszania telefonu,wibracje a nawet dotyk.

Robilo mi sie tak czesto lecz gdy go właczam ponownie lub pukne w tyl telefonu i ponownie sie uruchomi(tak cos dziwnie mi sie zrobilo z nim ze jak wlasnie walne lekko w tyl to mi sie wylacza)to za ktoryms tam razem juz dziala poprawnie do tego momentu.Dzisiaj gdy przegladalem strony internetowe zrobilo sie tak znowu ekran przygasł leczy wszsytko chodzilo.

Kiedys gdy tak mialem to wyslalem go na gwarancje i napisali ze odkleila mi sie tasma czy cos takiego i ponownie bym wyslal lecz juz mi nie uznaja gwarancji poniewaz mam pekniety ekran i powiedza ze z mojej winy.

Jezeli ktos wie czego to moze byc wina a moze wlasnie tej tasmy to prosze o pomoc bo nie znam sie na telefonach pod wzgledem budowy.

Posiadam telefon Overmax Vertis aim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...