Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakos pod koniec stycznia dostałem perma za flame, jak myślicie jest jakaś szansa na unbana jakbym napisał do rito?

z argumentami, że np zmieniłem się czy coś xD

Opublikowano

Nie zmienią decyzji, już w ogóle nie ma co mówić po takim krótkim okresie czasu. Może i by pomyśleli po roku, dwóch, ale nie po kilku miesiącach. Tymbardziej, że nie powinni tego robić i nie mają żadnych argumentów na to.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma żadnej szansy na odblokowanie Twojego konta. Oni nie zmieniają tak łatwo decyzji.

Widać po Twojej wypowiedzi, że i tak obrażałeś, więc będzie tak jak napisałem wyżej.

Opublikowano

Skoro masz bana na zawsze to znaczy, że wcześniej dostałeś już niejedno upomnienie od Rito. To powinien być dla Ciebie znak aby przestać zachowywać się w sposób jaki się zachowujesz. Nie ma więc szansy aby twoje konto zostało odblokowane, no... może za parę lat dostaniesz drugą szansę.

Opublikowano

Skoro masz bana na zawsze to znaczy, że wcześniej dostałeś już niejedno upomnienie od Rito. To powinien być dla Ciebie znak aby przestać zachowywać się w sposób jaki się zachowujesz. Nie ma więc szansy aby twoje konto zostało odblokowane, no... może za parę lat dostaniesz drugą szansę.

Nie ma żadnej drugiej szansy. Permban to permban, nie ma przebacz i "ale".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...