Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 Ustawienia Minimalne

Troll`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, mam pewien problem z FIFĄ 16.

Chodzi o płynność gry, mianowicie nie wiem jak ustawić żeby nie zacinało mi się.

Jak bym opisał te ściny? Nie są takie 1-2 sekundowe, one po prostu zwalniają grę, trwają jakiś czas i nagle przestają i gra chodzi płynnie i tak ciągle (głównie laguje).

Można powiedzieć to tak jak bym miał lagi spowodowane internetem, lecz tu chodzi też o grę offline.

Powie mi ktoś jakie ustawienia graficzne dostosować i co ewentualnie zmienić, żeby Gra FIFA 16 płynnie mi chodziła.

MÓJ SPRZĘT:

• Karta Graficzna - geforce gtx 750Ti
  • Procesor - Intel® Pentium® CPU G3250 @ 3.20 GHz (2 CPUs), ~3,2 GHz
  • RAM - 4GB
  • Windows - 10

OBECNE USTAWIENIA:

c48d03a7ca.jpg

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Spróbuj ustawić ograniczenie do 30fpsów, zmniejsz rozdziałkę. Jeżeli problem będzie dalej występował to prawdopodobnie zakup dodatkowej kości RAM pomoże. Sam zmagałem się z tym problem ale rozbudowa pamięci pomogła.

Opublikowano

Spróbuj ustawić ograniczenie do 30fpsów, zmniejsz rozdziałkę. Jeżeli problem będzie dalej występował to prawdopodobnie zakup dodatkowej kości RAM pomoże. Sam zmagałem się z tym problem ale rozbudowa pamięci pomogła.

z tego co testowałem to na 30fps mi gorzej chodziła niż na 60 co jest dosyć dziwne

tą rozdziałke, jaką mniej więcej dać?

­

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...