Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc i zarabianie

Hitomao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie dotyczące pacc'a. Chcę kupić 20dni pacc'a przez payu bo na tyle mam aktualnie.

Chciałbym zapytać gdzie można szybko zarobić na strefie pacc żeby uzbierać przez ten czas na następny miesiąc? Jestem świeżym, zawsze facc grałem :D

Mam niski lvl, dopiero zacząłem, wbiłem kilka leveli, gdzie na 20lv można Sobie zarabiać? bardziej chodzi mi o zarobek niż exp :)

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

20 dni pacca nie kupisz

jedynie 10 dni jednorazowo

potem tlyko 30 dniowe

ciezko bedzie zarobic od 20 lvl w miesiac na koljnego pacca ja ot bym robil taski

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

Hej, mam pytanie dotyczące pacc'a. Chcę kupić 20dni pacc'a przez payu bo na tyle mam aktualnie.

Chciałbym zapytać gdzie można szybko zarobić na strefie pacc żeby uzbierać przez ten czas na następny miesiąc? Jestem świeżym, zawsze facc grałem :D

Mam niski lvl, dopiero zacząłem, wbiłem kilka leveli, gdzie na 20lv można Sobie zarabiać? bardziej chodzi mi o zarobek niż exp :)

Z góry dzięki za pomoc

Profesja ?

20 dni pacca nie kupisz

jedynie 10 dni jednorazowo

potem tlyko 30 dniowe

ciezko bedzie zarobic od 20 lvl w miesiac na koljnego pacca ja ot bym robil taski

Racja

Opublikowano

ja na twoim miejscu najpierw zadbalbym o postac, wbil skille 80+, potem expil na faccu na roznych miejscowkach elfy w veno, mount sternum thais, od okolo 80 lvla corymy w veno (dobry hajs), potem bym kupil porzadne eq jakies mpa, mms itd i gdzies kolo 100 lvla zaczal bym sie zastanawiac nad paccem na miesiac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja na twoim miejscu najpierw zadbalbym o postac, wbil skille 80+, potem expil na faccu na roznych miejscowkach elfy w veno, mount sternum thais, od okolo 80 lvla corymy w veno (dobry hajs), potem bym kupil porzadne eq jakies mpa, mms itd i gdzies kolo 100 lvla zaczal bym sie zastanawiac nad paccem na miesiac

Na 70lvlu moze już kupić sobie pacca i robić taski ale skille muszą być obowiązkowo i hajs na expy

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Na kostce nie zarobie bo trzeba najpierw trochę w nią zainwestować, pewnie z 200cc :x 

Profesja Knight.

Nie wiedzialem, ze da sie kupić ten pakiet 10dni tylko jednorazowo. Jakieś konkretne taski? Ten na minotaury mam zrobiony już prawie, słyszałem, że są jakieś taski które robi się 5-10min i ma się szanse na item do mounta, szukałem, ale nie znalazłem czegoś takiego

Dziękuje za pomoc wszystkim, zarobiłbym na pacc'a wciągu 30dni, na morcie pacc kosztuje 750k teraz, to nie jest dużo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...