Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena sprzętu/ spełnienie marzeń

robby1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Monitor - 1299,00
Płyta Główna - 1101,11
RAM - 192,01
SSD - 337,96
HDD - 219,00
ZASILACZ - 340,00
PROCESOR - 1079,00
OBUDOWA - 279,00
Karta Graficzna - 1549,00
Myszka - 216,00
Podkładka - 99,00

Cena cw(ile kosztuje obecnie to) - 6701

Komputer - 5094
Monitor - 1299
(myszka, podkładka) - 315

Patrzyłem w tych linkach co ja kupowałem czyli najtaniej :)

Ile chce osiągnąć???? sprzedaję osobno: Komputer: osobno Monitor, osobno: Myszkę i Podkładkę.

Komputer 4500
Monitor 1000
Myszka,podkładka 250

Jak myślicie czy podałem w miarę dobre dla mnie ceny i dla kupującego ? Czy powinienem zejść z ceny mogę tak myślę negocjować się do tej kwoty do 200zł i według mnie jest to rozsądne wycenienie sprzętu ale proszę o opinię :)  

To wszystko co mam od razu podałem linki do sklepów, z których kupowałem to w wakacje.Chce to sprzedać bo pograłem w nowe gry, i chcę za pieniądze otrzymane wyjechać gdzieś :) proszę pomóżcie wyceńcie mi za ile to sprzedać. Bo tak część po części to chyba raczej nie. Proszę o pomoc i z góry dziękuje . I mogli byście podać stronki gdzie szybko to sprzedam :)

Opublikowano

Masz kartę graficzną?

Bo za ten zestaw jak jest w dobrym stanie to wyciągniesz od 3k w górę za samą budę bez GPU.

Za monitor jak w dobrym stanie jest to dostaniesz 900/1000 pln.

Ale to zależy jakich januszy znajdziesz i może dostaniesz więcej.

No i najważniejsze podaj GPU bo bez GPU to ciężko będzie opchnąć.

Edit: No właśnie powiedz gdzie jedziesz :D

Opublikowano

http://www.morele.net/karta-graficzna-evga-geforce-gtx-970-superclocked-acx-2-0-4gb-256-bit-2xdvi-hdmi-dp-04g-p4-2974-kr-667982/ przepraszam już dodaję, bo kompletnie zapomniałem :) Wyjazd planuję do cinque terre włochy. Proszę o wycenę :) Pozdrawiam

Dodaję chyba gwarancja jest musiał bym poszukać jak ktoś zainteresowany to pisać. Wszystko kupowałem w częściach więc nie wiem czy gwarancje do części dają ale mogę poszukać. Linki są orginalne z tych których brałem, wszystko podałem :) Jeśli ktoś zainteresowany to proszę o kontakt. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...