Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Helper] [Moderator] [Budowniczy] [Youtuber] Poszukuje!

macieko120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Jak już pewnie po tytule wywnioskowaliście POSZUKUJE osób do współtworzenia serwera Minecraft. Zanim jednak opisze wszystkie oczekiwania itp. powiem co nieco o serwerze :)

Zaczne może od tego, że nazwa serwera to PlateCraft a jego typ to MediumHC (Nie mylić z Easyhc, gdzie drop na blok diamentu to ok. 90%) :) Jest on tworzony od doświadczonych graczy z myślą o innych graczach którzy np. dopiero zaczynają swoją przygodę z Minecraftem lub nawet z grami :) Wystartować chciałbym w następny piątek (bądź za 2 tygodnie w pt. jeżeli będzie trzeba). Jeżeli chodzi o sloty to jest to bardzo trudna sprawa, ponieważ nie wiem ile graczy będzie chętnych aby na takim serwerze pograć. Myślę, że na sam początek 150/200 wystarczy. Oczywiście serwer Teamspeak jest już wykupiony i trwają nad nim prace, tak samo jak nad stroną. Poszukuje ludzi do współpracy, bo ciężko zająć mi się budowaniem/pluginami/ts3/stroną itp. już teraz, a co dopiero jak na serwer wejdą gracze. Sam serwer jest gotowy w ok. 80-85%, także zbyt wiele nie zostało, ale chce, aby był on w 100% dopracowany :) Nie jest to serwer "dla zabawy" :)

Jeżeli chodzi o wymagania itp.:

Helper:

- Podstawowa znajomość komend (Przynajmniej 8 podstawowych ew. jakieś od siebie jakie może mieć helper),

- Zaangażowanie w serwer,

- Nie zrezygnowanie po kilku dniach,

- Dziennie przynajmniej 4 godziny na serwerze,

- Wiek to minimum 15 lat, po mutacji (Nie chce, aby na czacie serwera pojawiały się komentarze typu "Administracja to kastraci" itp.),

- Komunikator Skype (Nieobowiązkowy) Ts3 (Obowiązkowy)

- Umiejętność pomagania graczom w każdym momencie

LICZBA POSZUKIWANYCH HELPERÓW: 2

Moderator:

- Zaawwansowana znajomość komend (Autorskie podam po rekrutacji),

- - Zaangażowanie w serwer,

- Dziennie przynajmniej 5 godzin na serwerze,

- Wiek to minimum 15 lat, po mutacji,

- Komunikator Skype (Nieobowiązkowy) Ts3 (Obowiązkowy),

​- Umiejętność pomagania graczom w każdym momencie,

- Ogarnięcie, aby nie było żadnych skarg z powodu faworyzacji itp. (Ban i degrad)

LICZBA POSZUKIWANYCH MODERATORÓW: 2

Budowniczy:

- Znajomość komend pluginu Worldedit,

- Zaangażowanie w serwer,

- Umiejętność budowania (Chodzi tu o podesłanie prac)

- Wiek to minimum 15 lat.

LICZBA POSZUKIWANYCH BUDOWNICZYCH: 2

Youtuber:

- Minimum 300 subskrybcji na Youtube,

- Wiek nie gra roli, chce tylko, abyś mutacje miał już za sobą ;)

- Chęć nagrywania, aktywny kanał (Jeżeli zobacze Youtubera, który ma np. 500 subskrybcji a tylko 1 filmik, to raczej podziękuję :) )

ILOŚĆ POSZUKIWANYCH YOUTUBERÓW: 1/2

Dodam jeszcze, że każdy moderator, helper, budowniczy ma "Punkty" które dodają się lub odejmują w zależności od tego czy gracz pochwali danego członka administracji lub złoży na niego skarge (Dowody wymagane) :) Każdy z nich ma 7 punktów na początek. Jeżeli ktoś osiągnie 0 dostaje tzw. "degrada"

Co oferuję od siebie:

- Założyciele +16,

- Bardzo duże zaangażowanie w serwer,

- Nie odejście od projektu po kilku dniach/tygodniach,

- Ts3 (Własne kanały i kanały wspólne),

- Bardzo dobrze wykonany serwer, bez lagów itp.

Może troche dużo napisałem, ale jak już wspomniałem wyżej serwer nie będzie "aby się pobawić" :)

Aby się ze mną skontaktować, możecie pisać tutaj na forum (Pw), na skype - PakO oraz na Steam: PakO.

Dzięki wszystkim, pozdrawiam :)

Opublikowano

No nie wiem, przesadziłeś z tym minimalnym przebywaniem na serwerze dziennie. Osoby co mają +15 lat mają więcej nauki, a co się z tym liczy? Mniej czasu na serwerze. Znajomość wtyczki WorldEdit to pikuś, moim zdaniem zamiast WorldEdit'a powinien być VoxelSniper. Jest lepszy do robienia terenu, np. wygładzanie WE robi nieraz dziury(kto by chciał łatać potem te dziury?), a VoxelSniper nie robi i więcej czasu zaoszczędzonego.

Jak napisałem głupoty to przepraszam.

Opublikowano

Chodzi mi tutaj o takich, którzy będą spędzać te godziny na serwerze. Nie jest tam napisane, że musisz być tylko 15 lub 16 latkiem...

Dodam jeszcze, że to wy, starający się o stanowisko powinniście się do mnie zgłosić. Nie ja do was.

Opublikowano

Chodzi mi tutaj o takich, którzy będą spędzać te godziny na serwerze. Nie jest tam napisane, że musisz być tylko 15 lub 16 latkiem...

Dodam jeszcze, że to wy, starający się o stanowisko powinniście się do mnie zgłosić. Nie ja do was.

Napisałem ci na PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tematy po miesięcznej nieaktywności przenoszone są do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...