Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taktyki - sposoby - porady = csgodouble.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was w moim poradniku w którym opiszę kilka metod oraz taktyk, aby w miarę skutecznie czerpać zysk z tak popularnej strony jaką jest csgodouble.

Oczywiście moje porady i taktyki nie dadzą Wam 100% pewności wygranej, ale w miarę pomogą Wam zrozumieć schemat strony.

Zaczynajmy!

1.CZEKANIE NA PATTERN

Taktyka ta polega na wyczekiwaniu patternu. Przykład:

=CZERWONE=CZERWONE=CZARNE=CZARNE=CZERWONE=CZERWONE - jeden z patternów.

Tutaj sprawa jest oczywiście prosta. Idziemy z patternem do końca, tak samo z trainem. Ludzie najwięcej przegrywają na betowaniu przeciwko trainie - to jest największy błąd jaki możecie popełnić na tej stronie. Warto iść z trainem do końca, nawet jeżeli nie wiecie czy jest koniec traina. Tak samo z patternami - do końca. Oczywiście nie mówię tu o bardzo wysokich stawkach, ale betując powoli dorobicie się dobrej sumki :). (Prawie wszystkie patterny na dole).

2.OSTATNI KOLOR

Taktyka cechująca się głównie myśleniem i dobrym patrzeniu na ostatnie 10 kolorów. Oczywiście jak nazwa wskazuje - idziemy cały czas ostatni wypadnięty kolor. Metoda ta wymaga znania podstawowych patternów, aby nie przegrać wszystkiego na np. tęczy, czyli powtarzającego się ciągu kolorów. Po prostu omijajcie takie patterny szerokim łukiem, jeżeli postanowicie używać tego sposobu. (jeżeli wypadnie green, idziemy green - double green da Wam zysk ;))

3. 3 KOLORY

Metoda warta polecenia. Czekamy na 3 kolory. Przykład:

Black-Black-Black

Red-Red-Red

W obu sytuacjach postępujemy tak samo. Obstawiamy przeciwny kolor do reda albo blacka. W 1 przypadku pójdziemy red, a w 2 black. Metoda jest bardzo godna poleceniu, wiele razy udało mi się uratować mój balance na właśnie tej metodzie. Wymaga cierpliwości, ale popłaca ;)

4. MARTINGALE

Metoda raczej wszystkim wam znana. Obstawiamy dany kolor, po przegranej mnożymy razy dwa naszą przegraną. Przykładowo:

5 RED - PRZEGRYWAMY.

Pomnażamy razy dwa naszą stawke, czyli 10.

10 RED - WYGRYWAMY 

Wracamy do naszej stawki, czyli 5.

Po prostu martingale = x2,

Warto mieć dużo coinsów bo metoda jest dosyć ryzykowna.

5.GRANIE NA ZIELONE.

Kolejna taktyka polegająca na dobrym myśleniu i używaniu Provably Fair (link na dole). Patrzymy ile betów nie było green. Jeżeli nie było powyżej 30-35, idziemy green. Tabelkę macie na dole dotyczącą tego sposobu, tzn. ile obstawiać aby wyjść itd. W tej taktyce ignorujemy resztę kolorów. 

(Mała ciekawostka, warto obstawiać po numerze 1, 2, 7, 8, 14, 13 green. Po prostu macie jakąś szanse, że Wam to wejdzie.)

(Druga ciekawostka - warto obstawiać zielone wtedy, kiedy po rollu green będzie na końcu. Tutaj przedstawię Wam to dokładniej: http://scr.hu/2127/dcjlq

Jak widzicie, kolor zielony jest ostatni i początkowy. Czyli jeżeli widzicie, że green jest przedostatni - idźcie mało green. Częsty pattern :) )

6.PREDICTERZY.

Sposób, który mało doświadczonym graczom takich serwisów jak double może się przydać. Na csgodouble istnieje na chacie room o nazwie "predictions'. Patrzycie     komu takie predicty wchodzą i betujemy tam, gdzie on mówi. Taktyka przyda się mało doświadczonym graczom, aczkolwiek polecam betować tam, gdzie czujecie.

7.WŁASNE METODY

1. http://scr.hu/2127/xwjhz  = Rainbow.

O co chodzi? Chodzi o to, że jeżeli green jest pomiędzy 2 przeciwnymi kolorami, zaczyna się rainbow - może być bardzo krótki, jak i długi. Dorobiłem się sam tą metodą dużo, bo to są jakieś 80% pewne bety. Ciekawy pattern który zauważyłem przy kilku tygodniowej grze na doubleu.

Czyli - red-green-black. Wypadły dwa przeciwne kolory pomiędzy green. Rozpoczyna się rainbow.  ;)

2. http://scr.hu/2127/lupj6 = 3x1x3

Pattern, który również słynie z swojej pewności. Bardzo dobry pattern, jednak wymaga trochę cierpliwości. Jeżeli raz nie wejdzie nam taki pattern - czekamy na drugi. Sposób działa i jest naprawdę bardzo dobry, aby dorobić się zysku.

O co chodzi? Mamy 3 redy, przeciwny kolor, czyli black i ponownie red. W 90% przypadkach taki pattern się zdarza, aczkolwiek jeżeli nie wejdzie - czekamy na następny.  Warto campić się na ten pattern, ponieważ daje nam ogromne szanse na wygraną.

Według mnie opisałem najważniejsze rzeczy dotyczące csgodouble. Pamiętajcie, że wszystko jest losowe. Moje porady mogą Wam pomóc dojść do sukcesu.

Wolno i rozsądnie - i z głową. Najważniejsze zasady doubla :)

Jeżeli potrzebujecie jakiejś jeszcze pomocy, piszcie pw/temat, postaram się pomóc w danej sprawie dotyczącej csgodouble.

Obiecane linki:

Zielone: https://zapodaj.net/27b1965f5d2bf.png.html

Kalkulator betów: http://crie.xaa.pl

(Kalkulator pomoże Wam w obliczeniu waszej głównej stawki na której starczy Wam na dużo betów, polecam. :))

Jeżeli pomogłem Ci w jakiś sposób dojść do celu - możesz wspomóc mnie! :)

76561198274764596

Powodzenia!

(Pierwszy mój poradnik na forum, za wszelakie błędy przepraszam.)

Opublikowano

Dobra robota, najwięcej wygrywa się na patternach! :) 
I nie stawiać co każdy bet :P

Pozdrawiam, niby random, ale niektóre "taktyki" działają ^^

sygnatura.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@@@Odświeżam. Dwie świeże metody, które zaobserwowałem przy betowaniu na csgodouble.@@@

1. http://scr.hu/2127/xwjhz  = Rainbow.

O co chodzi? Chodzi o to, że jeżeli green jest pomiędzy 2 przeciwnymi kolorami, zaczyna się rainbow - może być bardzo krótki, jak i długi. Dorobiłem się sam tą metodą dużo, bo to są jakieś 80% pewne bety. Ciekawy pattern który zauważyłem przy kilku tygodniowej grze na doubleu.
Czyli - red-green-black. Wypadły dwa przeciwne kolory pomiędzy green. Rozpoczyna się rainbow. ;)

2. Pattern 3x1x3.

Pattern, który również słynie z swojej pewności. Bardzo dobry pattern, jednak wymaga trochę cierpliwości. Jeżeli raz nie wejdzie nam taki pattern - czekamy na drugi. Sposób działa i jest naprawdę bardzo dobry, aby dorobić się zysku.

O co chodzi? Mamy 3 redy, przeciwny kolor, czyli black i ponownie red. W 90% przypadkach taki pattern się zdarza, aczkolwiek jeżeli nie wejdzie - czekamy na następny.  Warto campić się na ten pattern, ponieważ daje nam ogromne szanse na wygraną. Życzę powodzenia w gamblingu :)
Opublikowano

Dzięki tobie dowiedziałem się jak korzystać z patternów Dzięki !­

Momento Mori

Opublikowano

Ja osobiście polecam wbijać póznym wieczorkiem licząc na trainy na których można niezle się wzbogacić :)

A poza tym bardzo dobrym sposobem również jest metoda podwajania :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...