Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Fiora,Darius,inny?

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dużo gram na topie /midzie i potrzebuję ładnego skina zastanawiałem się nad 

Project Fiora,Project Zed,Mistrz wsadów darius i nwm co wybrać albo może kupić 10skrzynek i otworzyć? 

Opublikowano

PROJECT: Fiora wygląda świetnie - ma zmienione recalle, mega splashart, nowy głos. U Dariusa jest ten koszykarz ze świetną animacją R, ale u Fiorki jednak całokształt jest dużo lepszy. :)

Opublikowano

Skrzynki wiążą się z ryzykiem, nigdy nie wiesz co dostaniesz. Proponuję skin do Dariusa, świetne animacje, już nie mówię o samym recall'u. Nie jestem może wielkim fanem tego skina ale project'y są słabe tak więc wziąłbym Dariusa.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

PROJECT: Fiora - bardzo ładny splash art, wygląd postaci w grze, zmieniona animacja umiejętności, recall. Podoba mi się w tej serii skinów to, iż każda postać ma wyszczególniony swój kolor. Jak najbardziej polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...