Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support league

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to te logi, co wstawiałeś wcześniej - trochę było, jednak wg mnie zdecydowanie nie zasłużyłeś na perma. 

Swoją drogą nie wiem czemu tyle permów dostałeś - jak graliśmy było OK. :)

Support jak support, zaraz odpowiedzą. 

Opublikowano

Jeżeli to te logi, co wstawiałeś wcześniej - trochę było, jednak wg mnie zdecydowanie nie zasłużyłeś na perma. 

Swoją drogą nie wiem czemu tyle permów dostałeś - jak graliśmy było OK. :)

Support jak support, zaraz odpowiedzą. 

Dostałem właśnie znowu bana na 2 tyg na nowym koncie :D Ale tym razem akurat zasłużyłem.. Jest jakaś opcja by całkowicie zablokować sobie możliwość pisania na chacie? Nie chcę znowu wyłapać perma...

Hello there.

Opublikowano

Na pewno nie dostaniesz unbana wiec dostajesz odpowiedz z automatu bo po co ktos ma tracic czas na glupoty. 

Opublikowano

Rito jak Rito. Nic dziwnego, że dostałeś wiadomość od automatu.
Wyobraź sobie, że ponad milion graczy zostaje banowanych, a ponad połowa wysyła prośbe o unbana. Najzwyczajniej nie opłaca im się rozpatrywać takich próśb. Za nic bana też się nie otrzymuje :v

Opublikowano

Rito jak Rito. Nic dziwnego, że dostałeś wiadomość od automatu.

Wyobraź sobie, że ponad milion graczy zostaje banowanych, a ponad połowa wysyła prośbe o unbana. Najzwyczajniej nie opłaca im się rozpatrywać takich próśb. Za nic bana też się nie otrzymuje :v

Zdziwiłbyś się, zdarzają się słabsze gry i rito bierze to pod uwagę, ALE, jeżeli grasz po 20 g ier dziennie i raz na 50 zdarzy ci się coś napisać to w ciągu 2-3 dni masz 2-3 słabsze gry, to od razu leci restrykcja :v

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...