Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Niewykrywalny wirus

Gość rokobokspl

Pytanie

Opublikowano

Witam. Posiadam problem na moim komputerze. Otóż od pewnego momentu na moim sprzęcie pojawił się wirus joke, który przesuwa mi wszystkie okna po kliknięciu na nie w prawą stronę. Przesuwa pisany tekst, filmy, muzykę. Co jest jeszcze zabawne, to że jeśli nacisnę sam klawisz "f" to przez chwilę wszystko działa jak powinno, ale tylko na chwilę ( 5 min może nie całe ). Próbowałem praktycznie wszystkich antywirusów lecz nic nie pomagało. Zacząwszy od avasta kończący po Nortona 360. ponadto niektóre procesy automatycznie się zamykają. Nieczęsto ale od czasu do czasu. Jest tutaj jakiś mistrzu który wie jak sobie z tym gówienkiem poradzić?

Dodam jeszcze że tryb awaryjny również nie w chodzi w rachubę gdyż wyskakuje komunikat w formie braku pełnego dostępu poprzez głównego administratora. I nie mogę przez to uruchomić trybu z obsługą sieci. 

Pozdrawiam.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykonaj logi FRST

www.mpcforum.pl/topic/1364875-jak-wykonać-logi/

Mogą być z trybu awaryjnego. 

Napisałem do znajomego informatyka. eset smart security 9 rozwiązał mój problem. Dzięki za chęci ^^ Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...