Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 3.6: Escape From The Underworld - dyskusja.

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

horn_icon.png

Zapewne większość zdążyła już zauważyć, że do gry został wprowadzony spory szereg zmian, nowości i ulepszeń - Patch Notes 3.6: Escape From The Underworld - prze wielu bardzo długo wyczekiwany. Z tych ważniejszych rzeczy na pewno warto wspomnieć o nowej postaci  - Jing Wel - oraz wyjątkowo ciekawym wydarzeniu - Escape From The Underworld.

Innowacyjnym dodatkiem, jaki został dzisiaj wprowadzony, jest tzw. bonusowa runda, która pojawia się po ukończeniu każdego meczu na Arenie. Cóż to takiego? Najprościej mówiąc, centralne pole ów mapy, wokół lawa i kilkanaście sekund do dyspozycji graczy, stojących naprzeciwko siebie. Tutaj pojawia się także nowy ciąg misji, które można wykonać, wygrywając wcześniej wspomniane bonusowe rundy. I co warto dodać, nagrody, jakie oferują nam twórcy za te zadania, są dosyć interesujące. Ponadto sam wygląd Areny uległ drobnej modyfikacji, co ściśle łączy się z wydarzeniem Escape From The Underworld. Można nawet rzec, na co wskazuje sam tytuł aktualizacji, że większość zmian i nowości pojawiło się ze względu na ten event. No i jeszcze nie można było zapomnieć o przesłodkiej stylizacji do Odina - Pandamonium.

A Wy, co sądzicie o tej łatce do Smite'a? Jakie są Wasze wrażenia?

Zapraszam do dyskusji!

Opublikowano

Podoba mi się skin do Hadesa, bo nagrody takie sobie xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nagrody eventowe to takie 2/10 (mówię o skinach), reszta przyjemna. Idę w zakład, że po Escape from the Underworld zacznie się wydarzenie w stylu Summer of Smite z kolejnymi skórkami. ^^ Dobry pomysł z areną, bo teraz kluczową stała się bonusowa runda bez względu na wynik głównego meczu. 

Opublikowano

Mi tam mimo wszystko fajnie się gra Jing. xD Arena wygląda świetnie, rundy bonusowe to fajna propozycja od hi rezu. Nowe skiny ładnie się prezentują, chociaż bardzo przypominają mi te wszystkie ,,robotyczne'' skórki, których w smite jest pełno. Strasznie jestem ciekawa tych, które mają wyjść dla Arachne i Nox. 

large.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc to na moje Hades powinien być główną "nagrodą" a nie Nox, tak samo Hou Yi kompletnie nie pasuje mi do tego patcha. Reszta jak najbardziej spoko :>

Gb2zMZi.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...