Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałbym wam udostępnić  mój plugin na /pomoc

DL : speedy.sh/5JhHc/JanuszPomoc.jar

Skan :  virustotal.com/pl/file/ad0d3e53f49ec0d0b15fc5031f5fe09dd87fd80c7c23ff0c3dd8f68417125065/analysis/1460579620/

post-1191174-0-19202100-1460479530_thumb.png

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Srsly? Plugin na /pomoc..? Nie wymyślicie nic lepszego. W minutę w skrypcie do zrobienia kolego :#

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Srsly? Plugin na /pomoc..? Nie wymyślicie nic lepszego. W minutę w skrypcie do zrobienia kolego :#

Skrypt jest beznadziejny za dużo ramu zabiera a plugin chociaż zastępuje skrypt w skrypcie nie zrobisz znaczku unicode ;)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

­A config jest?

Plugin totalnie nie potrzebny.

Nie ma configu po co config.yml do pluginu na sama komendę /pomoc ? Reszta komend pojawi się w następnej aktualizacji + config.yml

Opublikowano

Ja jebe. Nie ma to jak robić plugin na pomoc? xD jeszcze na dodatek bez configu. xD

@antyblezur

Masz tutaj mały poradnik z configami.

robisz sobie pubiczną statyczną FileConfiguration, potem robisz instancje w mainie i jeżeli chcesz pobierać coś z configu to robisz Main.getConfig.getString/Int/itd..

Jeżeli ogarniasz bukkit api i jave to nie bedziesz miał problemu. 

Opublikowano

Ja jebe. Nie ma to jak robić plugin na pomoc? xD jeszcze na dodatek bez configu. xD

@antyblezur

robisz sobie pubiczną statyczną FileConfiguration, potem robisz instancje w mainie i jeżeli chcesz pobierać coś z configu to robisz Main.getConfig.getString/Int/itd..

Myślisz ze nie ogarniam Javy to tylko taki prosty plugin żeby się dzieci chwaliły autorskimi pluginami ;d

W aktualizacji mogę dodac config ;)

Opublikowano

Nie musisz używać pluginu, w folderze essentials w plugins tworzysz plik tekstowy help.txt i tam wpisujesz to co się ma wyświetlać a potem restart serwera (jak masz plugin essentials)

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

Nie musisz używać pluginu, w folderze essentials w plugins tworzysz plik tekstowy help.txt i tam wpisujesz to co się ma wyświetlać a potem restart serwera (jak masz plugin essentials)

Hmm ? Nie zrozumiałem za bardzo nie używam essentials używam swoich toolsow pod hc ;)

Opublikowano

Przecież skrypt jest tak wydajny :#

EDIT: 1 min w skrypcie 30 sec w Jave. Prosta komenda z configiem

<3RS6 C5 <3

Opublikowano

@antyblezur

Myślisz ze nie ogarniam Javy to tylko taki prosty plugin żeby się dzieci chwaliły autorskimi pluginami ;d

W aktualizacji mogę dodac config ;)

Tak, dokładnie tak myśli.

Jaki sens w ogóle ma ten plugin w tym momencie?

A jeśli ktoś nie ma tych komend? ;-;

Tak btw. Jeśli ktoś już posiada skript to skrypt będzie wydajniejszy od tego -.-.

Nauczcie się nie używać paragrafów..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepiej jakbyś dał cfg i odrazu to tego możliwość tworzenia własnych komenda cos jak mycommand tyle że mniej obszerne potem z czasem pluginy możesz rozwijać :) Dodać zmienne itp :)

Opublikowano

Najlepiej jakbyś dał cfg i odrazu to tego możliwość tworzenia własnych komenda cos jak mycommand tyle że mniej obszerne potem z czasem pluginy możesz rozwijać :) Dodać zmienne itp :)

Spokojnie plugin będzie rozwijany ^^ cfg dodam w aktualizacji ;)

Opublikowano

ja jebie ale to forum wkrurwia ludzi... jeśli masz taki plugin pisać to lepiej go napisz dla siebie i nie publikuj go bo to nie ma sensu i tak będzie wielki hejt że skript tej wydajniejszy od pluginu xD

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

ja jebie ale to forum wkrurwia ludzi... jeśli masz taki plugin pisać to lepiej go napisz dla siebie i nie publikuj go bo to nie ma sensu i tak będzie wielki hejt że skript tej wydajniejszy od pluginu xD

Wywalone mam na hejterow ::>

Opublikowano

Ja używam MyCommand no ale, jeżeli to twój pierwszy plugin to jest ok.

Mój pierwszy plugin udostępniony ;) krytykują ten plugin umiem pisac w Javie nie jestem dzieckiem ;d

Opublikowano

@MowiaMiJanusz no bo taka prawda. Zakładam pseudo programistę kopiujacy kody od innych pluginow. Jak w ogóle po tym pluginie nazywasz się programista.

@antyblezur kiedy uppdt?

Opublikowano

@MowiaMiJanusz no bo taka prawda. Zakładam pseudo programistę kopiujacy kody od innych pluginow. Jak w ogóle po tym pluginie nazywasz się programista.

@antyblezur kiedy uppdt?

"kopiujący kod" proszę cie nie żartuj sobie ;D PS to jest mój 1 plugin który udostępniłem bo widziałem ze żadnego obecnego nie ma.A aktualizacja jak najszybciej czyli pewnie dzisiaj lub jutro

Opublikowano

@MowiaMiJanusz

Jednak to gunwo wstawiłęs xD

Dodaj :

- config

- automessage

- inne komendy np vip , svip te co w pomocy 

EASYYT.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...