Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcielibyście nowego lektora?

szymonekeqq123

Nowy lektor League of Legends  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kobieta

• Tak
      18
    • Nie
      13
  2. 2. Mężczyzna

• Tak
      9
    • Nie
      22
  3. 3. Kobieta + Mężczyzna

• Tak
      11
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie twierdzę, że nowe głosy nie są potrzebne w grze. Te są dosyć "klimatyczne" i wielu osobom byłoby dziwnie się z nimi rozstać.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

­

Aktualnie twierdzę, że nowe głosy nie są potrzebne w grze. Te są dosyć "klimatyczne" i wielu osobom byłoby dziwnie się z nimi rozstać.

Nie chodzi mi tu o to aby Riot to zmienił. Chodzi mi tu o modyfikacje plików(not bannable pisałem z adminem)

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Myślę, że nie potrzeba nowego lektora, ale jakby obecna miała zostać zmieniona, to znowu kobieta. :)

Opublikowano

Ciężko by się było przyzwyczaić do nowego komentatora.

Ale jeśli mieliby zmienić na taki podobny do tego z Doty2 to nie miałbym nic przeciwko temu :D

Opublikowano

Imo obecny lektor jest "sztywny", ale jakoś niespecjalnie mi to przeszkadza. Po prostu nie przywiązuje do tego większej uwagi.

Z tego co wiem, to można wgrać sobie własne dźwięki :>

giphy.gif

Opublikowano

Nie zmieniłabym, jestem przyzwyczajona do obecnych, są w porządku :) Chociaż w przypadku polskiej wersji... 

Opublikowano

Ja jedynie jakiej zmiany bym chciał, to żeby w polskiej wersji językowej znowu było jak kiedyś: "Cztery Trupy" i "Pięć Trupów". Nie podoba mi się to jak obecnie połączony został polski z angielskim. To tak jakbym sobie liczył: jeden, dwa, trzy , four, five, six, seven, osiem, dziewięć itd. Gdyby w tą grę zaczął grać ktoś kto nie zna angielskiego to nie wiedziałby o co chodzi oraz nie wiedziałby czy jest do błąd czy efekt zamierzony. Jeszcze by to zgłosił do wsparcia i mieliby tylko niepotrzebny spam. Takie jest moje zdanie wynikające głównie z sentymentu przez te wszystkie lata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...