Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda sprawa z SRO?

Deser12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo elo...baaaaardzo dlugo nie gralem w silkroad i w sumie od wczoraj znowu naszla mnie ochota więc mógłby ktoś opowiedzieć jak to teraz wygląda ? Kiedyś grałem na serverach typu Greece czy Neptune a teraz widze jakieś inny czyli pousuwali tamte ? Boty powyrzucali ? :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Prośba Joymaxa o usunięcie botów, to tak jak prośba bezdomnego o nocleg. Niemożliwe.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Serwery połaczyli  . Z dawnych serwerów  typu XIam, Aege, neptun itp.. porobili nowe nazwy. Połączyli serwery 2 w 1 myśląc że zapełnia się  całkowicie. Boty są , Sbot , phbot ( płatne  27 zl  na miesiac ale można dzielić na 2 ip koszty wyjda tanśze ) Sroassist darmowy jest  - ale nie wiem czy jeszcze działa .  Cieżko wbija się na serwer  ( chyba wyglada ich tak polityka zeby kupować premium ) od 45min do  10 h Ja osobiście gram ,mam guild , polaków spotkasz - co prawda już nie tak jak kiedyś ale zawsze znajdą się. Gran  na Athena,

Opublikowano

Ja także polecam, w 2 tygodnie jestem w stanie nabić ponad 80 lvl, bo taki jest fajny system misji teraz, a i tokenów wystarczy i na każdy level mam suna broń, później to już w party i lvl nawet nawet lecą. Na 80 lvlu dostaje się darmową premkę, więc jest spoko. No fakt, z wbijaniem jest trochę ciężej, ale zakładając nowe konto, dostajesz VIP`a. Nie wiem na ile, ale z VIPem wbijasz zawsze za pierwszym razem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...