Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Mocne przycinki podczas przechodzenia misji bądź granie w trybie fabularnym

Prezes244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jakieś parę miesięcy temu, gta mi chodziło luźno na 35-40 fps'ach wszędzie. Jakieś 2 miesiące temu zaczeły się ,straszne przycinki podczas grania misji bądź gta online (dodam, że gdy swobodnie sobie jeżdżę po mieście to gra dobrze chodzi). Od tego czasu zrobiłem sobie przerwe od gta aż do dzisiaj, przed chwilą wbiłem sprawdzić, no i moim oczą ukazuję się dalej to samo.. Reinstall'a robiłem, więc taka propozycja znowu nie wchodzi w grę, bo to nie ma sensu. A no i jeszcze mi się przypomniało, kiedyś grałem w pełnej rozdziałce jaką mam mój laptop a teraz nawet na 640x480 się da się grać choć gra sięga wtedy 60-70 fps'ów. Z góry dzięki za pomoc!

Mój sprzęt nie za dobry, ale uciąga i powinno uciągać:

Procesor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70 GHz 2.40 GHz

Ram: 4,00 GB (dostępne 3,89 GB)

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Karta graficzna: Nvidia GeForce 820m

@edit;
w temacie jest bląd, miało być napisane "podczas przechodzenia misji bądź w trybie online.
Opublikowano

Witaj, Prezes244

Może to być spowodowane tym, że masz mało RAM'u w komputerze przez co możesz mieć takowe ścinki, ponieważ komputer nie może przydzielać więcej niż ma czyli twojej resztki (3,89GB).
GTA V, życzy Sobie, aby komputer spełniał wymagania takowe..

System operacyjny: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2

Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Pamięć: 4GB

Karta graficzna: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Karta dźwiękowa: 100% DirectX 10 compatible

Miejsce na dysku: 65GB

Chodź jest te 4GB jednakże, zmienili zdanie, aby zawierał 8GB RAM, ponieważ poprawia szybkość gry. A, tak to wszystko w porządku.

231_bez_nazw1y.png

Opublikowano

Witaj, Prezes244

Może to być spowodowane tym, że masz mało RAM'u w komputerze przez co możesz mieć takowe ścinki, ponieważ komputer nie może przydzielać więcej niż ma czyli twojej resztki (3,89GB).

System operacyjny: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2

Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Chodź jest te 4GB jednakże, zmienili zdanie, aby zawierał 8GB RAM, ponieważ poprawia szybkość gry. A, tak to wszystko w porządku.

Hej, czyli mogę po tym rozumieć, że po jakieś tam aktualizacji zwiększyli wymagania dot. RAM'u i przez to przycina, tak? Ale dziwi mnie tylko to, że jak zwyczajnie jeżdżę po mieście, strzelam, uciekam przed policją - gra chodzi płynnie. Jedynie jak włączę misje bądź online :/ ale dzięki, za odpowiedź!

Opublikowano

Witaj, Prezes244

Hej, czyli mogę po tym rozumieć, że po jakieś tam aktualizacji zwiększyli wymagania dot. RAM'u i przez to przycina, tak? Ale dziwi mnie tylko to, że jak zwyczajnie jeżdżę po mieście, strzelam, uciekam przed policją - gra chodzi płynnie. Jedynie jak włączę misje bądź online :/ ale dzięki, za odpowiedź!

Może być przez to, że GTA:Online wymaga dużo, aby załadować wszystko co w Sobie ma. Wszystkie pojazdy, mieszkania, graczy, misje, które robisz z innymi.

231_bez_nazw1y.png

Opublikowano

Witaj, Prezes244

Może być przez to, że GTA:Online wymaga dużo, aby załadować wszystko co w Sobie ma. Wszystkie pojazdy, mieszkania, graczy, misje, które robisz z innymi.

Mhm, czyli pewnie musieli cos po aktualizacji zjebać że tak powiem. Dobra, dzięki - zostawiam Ci lajki i napisze tutaj jak sobie dodatkowy RAM zalatwie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...