Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dodać? 

Prostytucja najstarszy zawód świata.

Nie każdy jest Casanovą i sobie wyrywa dupeczki jak famer marchewki xD

Prawda jest taka, że dużo facetów jest nieśmiałych, mało pewnych siebie (Nie wiem skąd to się bierze wtf').

Więc taki chłopaczek, który nie ma odwagi znaleźć sobie kobiety a nie chce ciągle trzepać gruchy , bo z kobietą wiadomo lepiej. Zapłaci 150zł i mu tak porządnie obrobi pałkę, że koleś na miękkich nogach wyjdzie. 

OndteAw.png

Opublikowano

A kimże ja jestem żeby sądzić, szeryfie. Dzisiaj prostytucja jest powszechna, nawet w związkach się zdarza. Kup mnie brylanta pójdziem do łóżka :v

Qui est le prochain?

Opublikowano

Uwierzcie że niektóre kobiety lekkich obyczajów mają do siebie więcej szacunku i zachowują się lepiej od niektórych gimbusek ;) 

Sam zawód nie jest dla mnie zły, nic mi w nim nie przeszkadza i nie będę im prawił morałów bo w końcu to ich życie ;) 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Szanuje prostytutki za to, że nie manifestują, nie protestują, nie narzekają jak im źle, o żadnej prawie nic nie słychać oprócz tego, że wykonuje swoje czynności.  :yay:

P.S Nie mówie, że to co robią jest dobre, wymieniam tylko ich dobre cechy.

Opublikowano

Powinna być w diagnostyku ale jeszcze się nie doczekałem. Chora rzecz, gdybym miał wybierać pomiędzy śmiercią z głodu a prostytucją wolałbym już śmierć więc prostytucja według mnie nie może być w żaden sposób usprawiedliwiana, to samo z osobami, które mają ten zawód/zachowują się w ten sposób. Z drugiej strony każdy powinien mieć prawo robić co chce i to problem osoby, która to robi.

Opublikowano

Kobiety zostają prostytutkami ponieważ albo nie mają hajsu albo są nimfomankami xD

Opublikowano

Już było multum tematów o tej tematyce. Jeśli chcą zarabiać tak na życie albo po prostu nie mają innego wyboru to ich sprawa. Brak poszanowania do samego siebie i można iść w ten "biznes".

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gardzę tym. Jak można się sprzedać? Uważam to za niegodne miana człowieka. Tak samo z fałszywcami.

Gardzę. I nigdy nie nazwałbym tego pracą.

19.jpg

Opublikowano

A co sądzisz o facetach którzy korzystają z ich usług ? :D .. Każdy orze jak może. Niektóre są zmuszane, niektóre nie. Trudno powiedzieć coś o nich.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Dziewczyne ktora probujesz wyrwać musisz tez wlozyc trochę pieniedzy tu kino albo drink w klubie.Wiec tez placisz by z nią potem baraszkowac.Do czego zmierzam?Do tego, że kazda jest w wiekszym lub mniejszym stopniu d****a.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Każdy robi to co lubi, to jest ich życie ich sprawa. 

A jeżeli o chodzi korzystanie to sam nie próbowałem ale jeżeli są osoby co korzystają z ich usług i obie strony są zadowolone to chyba dobrze.

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...