Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dendrofilia a moralność

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o ludziach uprawiających seks z roślinami? Przypominam, że zwłoki to zwłoki i nikt nikomu krzywdy nie robi dokonując aktu nekrofilii, natomiast rośliny są organizmami żywymi. Czy zatem seks z żywą rośliną jest bardziej nieetyczny niż seks z martwymi obiektami - zwłokami?

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Coraz słabsze te twoje tematy. 

Nie ma czegoś takiego jak "seks z roślinami" (definicja seksu)  Więc jak widzisz już sam temat wprowadza w błąd. Dodatkowo piszesz o nekrofilii jak o czymś normalnym więc domyślam się że to jest punkt tego tematu. 

Uważam że odczuwanie pociągu do roślin jest czymś nienormalnym ale niegroźnym. 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Zgadzam się

Przypominam, że zwłoki to zwłoki i nikt nikomu krzywdy nie robi dokonując aktu nekrofilii

Robi rodzinie zmarłego. Z resztą - wątpię, że chciałbyś by jakiś chory człowiek ruchał cię po śmierci.

Opublikowano

Zgadzam się

Przypominam, że zwłoki to zwłoki i nikt nikomu krzywdy nie robi dokonując aktu nekrofilii

Robi rodzinie zmarłego. Z resztą - wątpię, że chciałbyś by jakiś chory człowiek ruchał cię po śmierci.

Jestem pewien, że gdyby komuś zmarła córka, to rodzice cieszyliby się, że ktoś ją wciąż kocha i okazuje miłość nawet po śmierci.

Do samej dendrofilii nic nie mam, bo się z tym nie spotkałem i mam to gdzieś, co kto rucha.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Możesz mi zilustrować, albo przynajmniej opisać taki akt? Nie jestem w stanie sobie takiego cuda wyobrazić. 

Jak już pokażesz mi jak to wygląda, na bank podzielę się swoją opinią.

Tylko szybko.

Pliska.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Możesz mi zilustrować, albo przynajmniej opisać taki akt? Nie jestem w stanie sobie takiego cuda wyobrazić. 

Tylko szybko.

Pliska.

38816e32497d.png

To fajnie, że wiesz. Szkoda, że mózgu nie możesz użyć. Osoba z takimi zaburzeniami, widzi takie drzewo i ma chęć zaspokojenia popędu seksualnego, poprzez bliski kontakt z drzewem. Chociażby pocieranie członka, waginy o drzewo. Ciężko zrozumieć?

Jak chcesz zobaczyć akt, to idź się pocierać. :-)

@KaRzahni123 napisałem dość wyraźnie, że pocieranie. Jak jest dziura, to można wkładać. Bliski kontakt nie znaczy, że masz od razu wyjebać w każdy możliwy otwór.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Tylko szybko.

Pliska.

38816e32497d.png

Wiem, że być może będzie Ci to niesamowicie trudno pojąć, ale kurczę... Wiem jak wygląda drzewo. W różnych kształtach. 

Chcę zobaczyć jak wygląda akt :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Tylko szybko.

Pliska.

38816e32497d.png

Wiem, że być może będzie Ci to niesamowicie trudno pojąć, ale kurczę... Wiem jak wygląda drzewo. W różnych kształtach. 

Chcę zobaczyć jak wygląda akt :-)

A ja się zastanawiam jak on może wgl ekhm. "wcisnąć".

Dendrofilia jest lekkim ekhm, wdg mnie upośledzeniem. Osoby takie dla mnie stoją na równi z gejami i tranwestytami :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Co mówi dendrofil gdy jest zadowolny?

W dechę :D

Co do tematu to jak można ruchać drzewo? Potem cały penis w zadrach ;d

Opublikowano

@Unknown User Naprawdę mam nadzieję, że to z tą córką to fake. Naprawdę, mam nadzieję.

Emm, dość dziwny temat... Jak kogoś może podniecać... drzewo? Ludzie sobie na necie załączają zdjęcie drzewa i się masturbują? Whaaaaat????

Jak dla mnie tacy ludzie są jeszcze gorsi od homoseksualistów... Jak tak można? Drzewo? No cholera jak tak można...

DRZEWO?

Nigdy tego nie pojmę, przenigdy. Osoby to praktykujące musiały mieć naprawdę dłuuuuuuuuuuugi celibat.

Mam nadzieję, że nigdy takiej osoby nie zobaczę praktykującej to... coś, czego seksem nazwać nie można. Zerzygałbym się, podobnie ze zwierzętami...

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...