Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy zgwałcili 3-letnie dziecko

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Linkujesz do artykułu z se? Serio?!

Co do sprawy jest to szczyt skurwysyństwa by skrzywdzić dziecko. Pomijając to że tego akurat dokonał ciapaty nie jest istotne bo w każdym społeczeństwie mogło się to stać. 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Wszyscy pedofile do wykastrowania, nie ważne ciapaty, murzyn czy biały

co do uchodźców to albo w małych ilościach rozmieszczonych po całej polsce, albo w ogóle. Jeżeli typ jest podejrzany o działania terrorystyczne i członkostwo ISIS (nie związane tylko z tym, że ma inny kolor skóry i jest z tych krajów ogarniętych walkami) lub nie ma papierów z Syrii, wypad. Przed rozlokowaniem po Polsce badania (psychologiczne, itd)

Opublikowano

Ja jestem obojętny, ale potrzebującym trzeba pomóc. W dodatku białe kobiety chętniej ciągną do ciemnoskórych.

Nie będą musiały opuszczać kraju, bo znajdą te 20+ jak się ich wpuści.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

dużo rozpętujesz gównoburzy, ale wracając do tematu zjawi się zaraz ktoś, kto napisze, że w jego wierze można tak robić i to jest jak najbardziej normalne. to my musimy podstosować się pod mniejszość XDDD

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

dużo rozpętujesz gównoburzy, ale wracając do tematu zjawi się zaraz ktoś, kto napisze, że w jego wierze można tak robić i to jest jak najbardziej normalne. to my musimy podstosować się pod mniejszość XDDD

To ta osoba ma małe pojęcie o islamie, bo nikt nie nakazuje gwałcić.

Jakbym żył w dziczy, to też bym pewnie jakieś 10 letnie niewolnice tyrał.

Naturalny popęd + brak restrykcji.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Jestem przeciwko przyjmowaniu imigrantów, niestety... Jeszcze rok temu byłem jak najbardziej za, bo powinno się pomagać, ale to co oni robią, to jest istna patologia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...