Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać, aby jak najmniej przegrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na CSGO Double od paru dni i po wpłaceniu 150k szło mi bardzo dobrze, miałem już 200k, aż tu nagle coś się popsuło i mam 100k, jakie są w miarę bezpieczne metody gry? 

Opublikowano

Nie ma, to jest ruletka, liczy się szczęście... niby są te metody, ale one c***a dają, bo i tak w końcu przegrasz.

Opublikowano

Na czuja. Najpewniejsze (najłatwiejsze do stwierdzenia) z mojego doświadczenia są double patterny, mam na myśli r-r-b-b-r-r-b-b. Zawsze jak wypadnie zielony to przez następne kilka betów (1-4) stawiaj dowolną ilość na zielone. Często jak jesteś niepewny to skipuj, nie warto wtedy obstawiać. Uwierz mi na słowo.

Jeśli Ci to pomoże to chętnie przygarnę troszkę coinsów :D

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Dotychczas moją strategią było wjeżdżanie na koniec trainów, często skipuję, czyli myślisz, że mógłbym zastosować taką strategię- betuję na jeden kolor, to następny raz również próbuję na niego znowu?

Opublikowano

Możesz, ale nie polecam. Ja robiłem tak, że jak widziałem ten pattern to stawiałem zawsze za drugim razem. Przykładowo:

R/B - obstawiłem

r/b - nie obstawiłem

Początkowo losowy ciąg, a potem się zaczyna.

r-r-r-g-b-r-r-b-b-r-R-b-B-r-R-b-B

Czyli musisz najpierw zidentyfikować czy on troszkę pociągnie, a potem dopiero ewentualnie ryzykować. Lepiej postawić 3/4 pewniejsze bety niż strzelać 20 i stracić cały majątek. Pewniejsze nie oznacza 100% pewności - w końcu to jest loteria.

Możesz mnie dodać na steamie to Ci szybciej doradzę :)Klik

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Czekaj na 3 kolory np. red-red-red i potem betuj przeciwny kolor -taktyka daje Ci 90% na wygraną.

Jak będzie black black black idziesz red. Po prostu czekaj na te 3 kolory ;)

Opublikowano

Czekaj na 3 kolory np. red-red-red i potem betuj przeciwny kolor -taktyka daje Ci 90% na wygraną.

Jak będzie black black black idziesz red. Po prostu czekaj na te 3 kolory ;)

Racja 90% na przegraną, ja polecam obstawianie ostatniego koloru jaki wypadł

Opublikowano

90% na przegraną? Nie znasz się. Uwierz, że przesiedziałem na tej stronie kilka miesięcy i znam wszystkie sposoby na dobry zarobek. Nie wierzysz? Twoja wola. Na 3 kolorach najłatwiej się dorobić.

Opublikowano

Jako, że tydzień temu zrobiłem z 20k ponad 900k, i dziś z 10k, aktualnie 300k. Polecam Ci grać tak, że lecisz 2.5-5k zielony i jakiś jeszcze kolor. Gdy zielony nie wypada masz szanse, że wypadnie twój drugi kolor i jest na zero. Ja aktualnie na 300k wjażdzam po 2.5k, bo przy złym wyborze jesteś stratny tylko 5k.

Opublikowano

Nie ma tu żadnej taktyki.

Np : 

Jeśli podwajasz x2 na czerwone, a będzie dużo pod rząd czarnych np : 7-12, to przegrywasz prawie wszystko :)

Według mnie najlepiej stawiać, na to co chcemy. To jest zabawa i trzeba mieć tylko szczęście, to jest jedyny sposób :)

Opublikowano

Janusze hazardu. xD Nie ma na to żadnej reguły.

Wytłumacz zatem dlaczego patterny na tej stronie działają? :) Na pewno losowa jest 15 krotna tęcza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...