Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start gry

Gość androidfanboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolałbym kupić 300kk i z nimi zacząć własną postacią niż brać prawie czyste konto z 90+ i być ciągle wyzywanym od kupniaków. Do tego konta żeby móc coś robić musiałbyś dołożyć przynajmniej z 500-600zł na eq, sp, resy i biżu.

Opublikowano

Wolałbym kupić 300kk i z nimi zacząć własną postacią niż brać prawie czyste konto z 90+ i być ciągle wyzywanym od kupniaków. Do tego konta żeby móc coś robić musiałbyś dołożyć przynajmniej z 500-600zł na eq, sp, resy i biżu.

A którą postacią z taką kasą najbardziej opłaca się grać? I co na nią za to kupić?

Opublikowano

Nie patrz na grę pryzmatem tego co się najbardziej opłaca, a tym czym gra Ci się najlepiej. Zrobienie dajmy na to maga, wcale może nie dawać satysfakcji, bo wolisz np. grać wojem. Zastanów się czym chciałbyś grać na dłuższą metę i jaka klasa Cię nie nuży. Jak się zdecydujesz na klasę, to wtedy rozpiszę Ci dokładnie całe eq, sp itd. jakie kupić.

Opublikowano

Nie patrz na grę pryzmatem tego co się najbardziej opłaca, a tym czym gra Ci się najlepiej. Zrobienie dajmy na to maga, wcale może nie dawać satysfakcji, bo wolisz np. grać wojem. Zastanów się czym chciałbyś grać na dłuższą metę i jaka klasa Cię nie nuży. Jak się zdecydujesz na klasę, to wtedy rozpiszę Ci dokładnie całe eq, sp itd. jakie kupić.

Ogólnie ja zawsze grałem łucznikiem, głównie z powodu WK, zawsze mi się podobała ta karta.

Opublikowano

No to graj łukiem. Weź pod uwagę, że dochodzą cały czas nowe SP i może fajniej by Ci sie grało inna nową SP woja czy maga. Łuk ot najbardziej popularna, najłatwiejsza i zarazem najkosztowniejsza postać.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

No to graj łukiem. Weź pod uwagę, że dochodzą cały czas nowe SP i może fajniej by Ci sie grało inna nową SP woja czy maga. Łuk ot najbardziej popularna, najłatwiejsza i zarazem najkosztowniejsza postać.

a nie mag ma najdroższe itemki ?

Opublikowano

A co na nim mam kupić?

I którą postacią się najłatwiej gra?

Opublikowano

Najłatwiej gra się łucznikiem,ponieważ ma najlepszą kartę do expa w grze czyli wk,w pvp też jest dobry chociaż nie aż tak jak wojownik.

Opublikowano

Przepraszam z góry za spóźnioną odpowiedź, ale obecnie mam nawałnicę na głowie.

Na łuczniku kupujesz z podstaw:

-wk 99+9 w ele

-resy z B na 70lvl na każdy element sumy 5 i kamienne najlepiej s6

-Czerwony łuk u5+5->łuk oblężniczny u7+5->czysty pustyn na 83 u5+5, oby dolatać do 88->łuk na 88 u6/7+8

-obojętne army do 74, a na 74 kupujesz kroka u6+6/7 czystego i latasz z nim do 88, żeby zmienić na arma 88 u6/7+8

-zwiad/cs/rang/sin wedle upodobań i funduszy

-wszystkie zwykłe wróżki po te 50% i z czasem ulepszaj na 70, bo nie są drogie, a zwiększają dmg

-do dropienia i expa też bardzo przydatny jest DH, najlepiej 99+9

-dla łucznika super jest puszek, pet wręcz obowiązkowy do expa i pvp na łuczniku

-przydatna jest czapka małpy i kowbojski kapelusz

-biżuteria na 73/4/5 z hp i zmniejszeniem krytyków

Z obowiązkowych rzeczy, to tyle jeśli masz jakieś inne pytania to pisz, postaram się szybko odpowiedzieć.

Opublikowano

A która postać jest najlepsza na dalszą część gry (czyt. 85-99), głównie PvP.

Opublikowano

W pvp 1v1 myślę, że woj najlepiej się nada, ale na glacy najlepszy jest mag, po nim łucznik, a woj niestety już słabiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...