Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KivoSerwer

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja jestem kivoPL i chciałbym pokazać wam mój serwer.

Serwer nazywa się KivoSerw, jest to serwer FFA, 5v5.

Wiele osób powie pewnie "Pffff 5v5, na więcej nie było go stać" otóż nie, chodziło przede wszystkim o dobrą atmosferę !

Osobiście ja (i nie tylko), nienawidzę serwerów 16v16, gdzie liczy się tylko huk, zajście kogoś w 10 osób, a w grze jaką jest Counter-strike przecież nie oto chodzi, przede wszystkim chodzi o dobrą zabawę, a na serwerach właśnie takich jak 16v16, tylko się denerwujemy, w cs nie liczy się fart, tylko skill, a gdy wybiega na ciebie 10 osób, a ty jesteś sam, no jakbyś tego nie zrobił, i tak oni cię zabiją.

Więc dlatego postanowiłem założyć swój serwer.

Zapewniamy wysokiej jakości rozgrywkę przy niskim pingu, nasze serwery umiejscowione są w Polsce !

Serwer jest jeszcze w wersji beta, więc macie dobrą szanse na zaskoczenie nas swoimi umiejętnościami i pomysłami, za niedługo rusza rekrutacja na admina, możesz wtedy wysunąć się na prowadzenie !

Zapewniamy również, bardzo dobrą i swojską atmosferę. Nasza administracja jest bardzo spokojna, i nie daję bana za byle co !

Proszę nie zrazić się niską ilością graczy na serwerze, serwer ruszył 2 dni temu i jeszcze nie był nigdzie reklamowany.

Kontakt gadu-gadu: 47888802

IP Serwera : 46.29.21.218:27495

Pozdrawiam KivoPL

b_160_400_2_ffffff_c5c5c5_ff9900_000000_

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...