Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIP Rengo

TestimoBarça

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie, bardzo go spierd*olą? Wyczuwam, że podzieli los AP Yi :v

o czym ty mówisz? to że jest teraz wyłączony to nie oznacza, że go znerfią 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie, wyłączyli se go tak dla jaj. Był broken i na pewno coś zrobią.

Opublikowano

iWKad22.jpg

Opublikowano

To, że postać jest wyłączona nie znaczy, że dostanie nerfa. Jest jakiś bug i tyle.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@AntyWarn
mial buga na 100% cd

jebać psy

Opublikowano

XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@AntyWarn XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/4e6d8w/rengar_100_cdr_bug_67/

Opublikowano

To tak nie działa. Jeżeli postać jest zbyt silna to jest osłabiana wraz z następnym patchem, ale nie jest wyłączana.

Po prostu rengar był zbugowany.

giphy.gif

Opublikowano

Wyłączyli go ze względu na buga.

A co do Rengara - on i tak podzielił los Yi przez to, że zabrali mu trochę burstu, łatwego snerra z E.

Opublikowano

W 6.2 troche znerfili rengara a w 6.3 poprawili? Dalej mozna fajne oneshociki robic? Daje rade w lesie? Byl moim mainem nie wiem jak teraz nim sie gra.

Co z tym E u niego? ;b

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

@.FeNix

Dla mnie nic sie nie rozni od starego teraz mozna go budować pod 100% crit i jest jeszcze lepszy jak dla mnie.

Mowie tu o buildzie jaki buduje nb3

Trinity,yomuu,hydra,statik,infinity,phantom dancer

@topic był bug jeśli zginąłeś od wieży na ulcie to po nastackowaniu pasywy do 4 Q ,cdr na twoje skille wynosił 100%

Opublikowano

Długo ten rengo będzie wyłączony? jak się nie mylę to 3dzien już..

Wiadomo, że nikt mi nie będzie wróżyć, ale może orientuje się jaki czas zwykle championy były wyłączane ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Co wy pierdolicie jakiego nerfa/reworka, wyłączyli go bo dojebany bug był taki sam jak z Aatroxem którego tez wyłączyli i po kilku dniach znowu go dali dostępnego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...