Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi gmod?

BestForever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pójdzie na moim lapku garrys ? 

Cpu: Intel Core i3-2328M CPU @ 2.20 GHZ rdzeni 4

Ram:4GB

Karta Graficzna Intel HD Graphics 3000

Na jakich ustawieniach pójdzie ? i ile srednio fpsow ? :P

Opublikowano

Tak, zadziała Ci.

Nie powiem Ci ile będziesz miał tych FPS, bo nie wiem jak ten twój laptop wygląda. Czy jest zadbany itp :v

I zależy to też od tego na jakich serwerach będziesz grał (ilość graczy, wielkość mapy itp)

W 1024x768 i low detalach powinny być komfortowe FPS na nie bardzo wielkich sandboxach, chociaż może być różnie.

Opublikowano

Wg. Steama oczywiście, że Ci zadziała. Natomiast powinieneś się martwić o to, że możesz mieć po 20 FPSów. Zakładam, że te minimalne wymagania na Steamie, to są bez addonów, które ty na 100% będziesz miał.

Co do ustawień, to i tak zazwyczaj wszyscy lecą na średnich.

Pamiętajmy, że to Garry's Mod, który na komputerach 8 GB Ram może mieć spadki klatek.

76561198054187876.png
Opublikowano

Bo tak Laptop jest mojego kuzyna ale on nie mogl sie spytac bo nie ma konta wiec robie to za niego @aresorek będziemy zakładać serwer na moim kompie a nie na kuzyna na trybie TTT graczy okolo 8 mapy srednie a jak bedzie trzeba to sie znajdzie mniejsze.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...