Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Attack Move na ADC

Akashii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dawno nie zakładałem żadnego tematu bo w sumie nie potrzebowałem jednak teraz nadeszła pora :D

Otóż co powiecie mi na temat Attack Move, czy rzeczywiście jest on potrzebny żeby grać dobrze jako ADC? Czasami rzeczywiście odczuwam potrzebę używania tego, grając taką Vayne (która nie jest moją mocną stroną xD), poza tym wiadomo czasami nawet jeden missclick przynieść może śmierć, która może prowadzić do przegranej gry. Mainuję Jhina i Ezreala z czego ten drugi towarzyszy mi wręcz od lat i nigdy jakoś niespecjalnie przejmowałem się czymkolwiek, tym bardziej że ezreal jest raczej postacią wyjątkową jak na ADC. Więc w skrócie, czy rzeczywiście lepiej używać tą opcję, na jakim przycisku, w jakich przypadkach.

Z góry dziękuję :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

No tak różnica ogromna, tym bardziej na kogu gdzie kite'ując "ręcznie" jest nieciekawie :P Ale mógłbyś objaśnić jak on to ma ustawione, coś z tym z i x ale nigdy tego nie używałem więc nie jestem pewien :>

Opublikowano

Kite'owanie to podstawa jeżeli nie chcesz gnić w brązie jako main ADC. Ja nie używam przycisku, chyba, że gram Kog'Mawem. To kwestia upodobania, ja wolę pracować samą myszką.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kite'owanie to podstawa jeżeli nie chcesz gnić w brązie jako main ADC. Ja nie używam przycisku, chyba, że gram Kog'Mawem. To kwestia upodobania, ja wolę pracować samą myszką.

Nigdzie nie napisałem że nie potrafię Kite'ować ;) Cóż mniejsza, jak tako to wyszło chociaż ciężko mi się będzie przerzucić :P Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...