Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do gry w Borderlands 2 / PAYDAY 2

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello. Szukam ludzi do wspólnej gry.

Borderlands 2

Grę przeszedłem dość dawno na PS3 ale postanowiłem kupić również na PC. Nie mam jakiegoś dużego lvl, z chęcią pogram z kimkolwiek od nowa.

PayDay 2

W grze mam prawie 700 godzin. Pogram z kimkolwiek bez względu na doświadczenie. Posiadam większość DLC także jeżeli ktoś chce popróbować sił na mapach płatnych to nie ma problemu.

Nie ma problemu jeżeli ktoś chciałby pogadać na TS3 podczas grania. Jedyne na czym mi zależy to to, aby gracz był w miarę ogarnięty, zgrany i był po mutacji. <nie chce żeby mi potem uszy krwawiły..>

__

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/xscrappycoco/

Lub znajdź mnie poprzez nick: Scrappy-Doo || Walter White ₁₃₃₇

( Dla ciekawskich - czemu "Walter White" ? Bo w PayDayu gotuje metę jak nikt inny.  xD )

___

Wiem, że jest do tego osobny temat ale zależy mi na tym, żeby jak największa grupa osób go przeczytała z tego co wiem w temacie do tego stworzonym jest strasznie mała aktywność i mało kto tam widuje.. Także jeżeli można prosiłbym o niezamykanie tematu bądź nie usuwanie go zbyt szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...