Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade/zarobek od 30 centów do +/- 10e

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Macie może jakieś sposoby żeby dorobić się w csie z małej kwoty ? Jakieś poradniki jeżeli chodzi o jakiś trade czy najlepiej obstawiać ? 

Opublikowano

najlepiej dorobil sie gaben po MLG Columbus bo z dnia na dzien pojawilo sie ponad 200 tysiecy naklejek itp na rynku ;ddd

dzien przed zakonczeniem srednio bylo po 100-500 sztuk danej naklejki a po turnieju prawie kazdej juz po kilka tysiecy ^^ a konta ktore niby je sperzedaja sa fikcyjne bo nie widnieja w steam :)

na malej kwocie w miare ,, pewny,, zysk to obstawianie :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ja kupowałem skiny na kontrakty, wychodziłem kilka € na tydzień. Kwestia w tym, że jedyny czas który na to musiałem poświęcić to wejście do gry i zrobienie kontraktu  :D  - korzystałem z automatu który kupował mi skiny gdy pojawiły się tańsze oferty (np. 0.07-0.08€ gdzie zwykle po 0.12€ chodziły), stąd kontrakty z takich skinów były opłacalne. Musiałem jednak wcześniej dokładnie przeanalizować rynek, żeby wiedzieć na których skinach da się zarobić. Interes się skończył jak padła ekonomia na rynku gdy bodajże wprowadzili blokadę po kupnie skina. Możliwe że teraz da się w ten sposób zarobić, musiałbyś poświęcić trochę czasu i sprawdzić.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Analizuj mecze i obstawiaj. Ja od 4 skinów po 3 centy doszedłem do 12€ w kilka dni, wiec chyba okej.

C***a prawda

Przykro mi, że masz syndrom cebuli, ale spokojnie, można to wyleczyć.

Patrz od lewej:

53FQCsj.png

tenor.gif

Opublikowano

.WhyNot nice :)
Ja w zeszłym roku na ESL One Cologne z 10€ zrobiłem przeszło 450€ i sprzedałem wszystko na allegro w bardzo dobrej kasie :)

Akurat starczyło an nowego PCta haha.

Kwestia szczęścia i znajomości zespołów :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...