Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp bot a kary, pytanie - global

stec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Słyszałem że można legalnie kupić exbota ale skoro jest za darmo to czy posiadanie może tez grozić banem ? i używanie pelerynek? Proszę o jakąś odpowiedz . Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

Po wprowadzeniu tego EXP BOT'a nie opłaca się grać na PL'u. Sami zaprzeczają swojej polityce, wprowadzając legalne boty...

Z tego co wiem exp bot nie ma opcji używania pelerynek.

Opublikowano

Po wprowadzeniu tego EXP BOT'a nie opłaca się grać na PL'u. Sami zaprzeczają swojej polityce, wprowadzając legalne boty...

Z tego co wiem exp bot nie ma opcji używania pelerynek.

kupujesz pele i sa xD

/niereg. sygna

Opublikowano

czyli nie dostane w sumie bana bo mogłes se te pelerynki zakupić a gm nie ma takich wiadomości :D dzięki za info 

Opublikowano

Na początku wspomnę, że ten bot jest również w uproszczonej wersji za darmo pod klawiszem ,,K" jak dobrze pamiętam. A co do bana to według mnie adminom się już nie chciało rekrutować nowych GM'ów i utrzymywać porządku, więc wprowadzili ExpBoty by gracze nie mogli odróżnić prawdziwych botów od tych legalnych :D a tym samym adminom odjąć pracy :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jedyną chyba opcją "sprawdzenia" gracza, jest zaglądanie w logi zakupów za SM (oczywiście chodzi mi o opcję premium).

Opublikowano

Jedyną chyba opcją "sprawdzenia" gracza, jest zaglądanie w logi zakupów za SM (oczywiście chodzi mi o opcję premium).

Mnie kiedyś poproszono o pokazanie pelerynek na szkle, bo skoro kupiłem pelerynki w is to powinienem mieć te 1SM na szkło intuicji. Akcja z 2k15 :D

Sygnatura.png
Opublikowano

@up mowisz,ze nie masz xD jak ci doladuja to im pokazesz na szkle xD

Akurat wtedy miałem to 1SM, pelerynki zrobiłem na item-creatorze i miałem spokój, jeszcze mi powiedział "ok, miłego zdobywania doświadczenia" xD

Sygnatura.png
Opublikowano

@up mowisz,ze nie masz xD jak ci doladuja to im pokazesz na szkle xD

Akurat wtedy miałem to 1SM, pelerynki zrobiłem na item-creatorze i miałem spokój, jeszcze mi powiedział "ok, miłego zdobywania doświadczenia" xD

Co za kretyni.xD ja bym mowil,ze nie mam i w regulaminie pisze,ze nic nie musze udowadniac xD dalby mi jakis item pro.To bym im pokazal xD

/niereg. sygna

Opublikowano

Exp bot jest nielegalny i zawsze za niego grozi perm, ten exp bot pod k jest legalny.

Jestem też pewien w 100% że gdy dodano tego expbota pod K administracja dostała narzędzie które umożliwia sprawdzenie czy gracz ma bota czy też nie.

Co do pelerynek, ogarnięty gm umie rozpoznać lur pelerynkami od lura z bota (jest różnica jednak mało kto wie na czym to polega)

Tak wgl to zawszę można sprawdzić logi i po kłopocie.

-Co do używania chacków, botów w grach mmo jestem mocno przeciw, i takich graczy używających coś co psuje i niszczy grę należy tępić.

Opublikowano

super ja go używam do szukania metinów i nagle mnie gm przelogował do stajennego i przeszedłem przez niego i ban .... da rade sie odwołać jakos od niego ?

Opublikowano

napisałem i dostałem odpowiedź taka :Podany e-mail nie zgadza się z podaną nazwą konta (ID, login, nazwa), ani też nie zgadza się z żadnym zablokowanym aktualnie kontem. Jeżeli nie masz dostępu do tej skrzynki e-mail, lub zapomniałeś do niej hasła, nie masz możliwości skorzystania z prawa do odwołania się. Nie mamy też prawa podać Ci żadnych informacji o koncie. 

Z poważaniem, 
Zokir 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...