Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola DJ

ZirEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do was licze ze jest tu choć jeden Dj który mi pomoże od zawsze interesuje sie się tym ale jedynie na czym sobie cwiczyłem to byl Virtual Dj tak więc nie mam kompletnie żadnego sprzętu i tu moje pytanie +/- ile bede musial wydac pieniędzy na jakiś caly sprzęt do grania oczywiście pozniej chcialbym grac np na 18-stkach z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Zależy na co liczysz. Początkujące Kontroler możesz kupić nawet za 450 zł. Nazywa się "Hercules" Mało bajerów itd. Ale jedynie na start  polecam Ci Pioneer DDJ- SB. Ogólnie coś do 1000/1200 zł. + jakieś głośniczki jak i mikrofon to uzbiera się troszkę. Ale dla chcącego nic trudnego. Na spokojnie skupować i potem można grać.
Także kontroler wiesz ile mniej więcej kosztuje.
Co do głośników to wiesz, ciężko wybrać Ci takie żeby były dobre. Ja nie patrzę na cenę aż tak. Mnie zastanawia jedynie ich efektywność i dzwięk.
Mikrofon dorwiesz do 100/150 zł taki już jeden z lepszych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...