Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynać grać?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałbym zacząć grać w Nostale ale wcześniej mam do was pare pytań :3 

1. Bardzo ta gra jest nastawiona na pieniądze? [można grać nie wydając pieniędzy]?

2. Czy Ci co nie wydają pieniędzy mają szansę dorównać tym co wydają? 

3. Na jakim serwerze najlepiej grać?

4. Macie jakąś fajną gildię która przeprowadzi mnie przez początki?[ Info nie hajs] 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. Można, ale wtedy wybicie się zależy mocno od szczęścia, bo możesz wydropić kilka rzeczy u7 i mieć fajny hajs na start, albo wszystko u0/1 i zarobić grosze.

2. Tak, ale tak jak wspomniałem trzeba mieć duże szczęście i przesiedzieć trochę godzin na spotach dropiąc piórka.

3. Avalon, jedyny słuszny wg. mnie.

4. Fajne rodziny zaczynają się z rekru od około 75lvla, ale to też zależy, bo dużo jest nastawionych na exp i członków traktują bardzo po macoszemu. Jeśli czegoś nie wiesz, to pytaj się graczy z wysokim lvlem, niektórzy nie odpiszą, ale są też pomocni więc warto pisać do ludzi.

Opublikowano

Cześć

Chciałbym zacząć grać w Nostale ale wcześniej mam do was pare pytań :3 

1. Bardzo ta gra jest nastawiona na pieniądze? [można grać nie wydając pieniędzy]?

2. Czy Ci co nie wydają pieniędzy mają szansę dorównać tym co wydają? 

3. Na jakim serwerze najlepiej grać?

4. Macie jakąś fajną gildię która przeprowadzi mnie przez początki?[ Info nie hajs] 

1. Każda gra jest w większym lub mniejszym stopniu nastawiona na forsę. Głupie pytania zadajesz, oczywiście, że można grac nie wydając złamanego centa, tylko musisz się liczyć z tym, że po prostu wolniej do wszystkiego dojdziesz niż osoby dotujące.

2. Oczywiście, że Ci co nie wydają pieniędzy mogą dorównać tym co wydają, jednakże musisz spędzić grube godziny w grze by się czegokolwiek dorobić.

3. Zdecydowanie Avalon, największa ilość graczy online. 

4. Ciężko znaleźć taką gildię. Zwłaszcza taką, która przeprowadzi Cię przez początki gry. Nie licz na to, lepiej szukaj na necie poradników i czytaj.. dużo czytaj i sam z czasem do wszystkiego dojdziesz. 

Opublikowano

1. Bardzo ta gra jest nastawiona na pieniądze? [można grać nie wydając pieniędzy]? Można, ale będziesz miał dużo ciężej.

2. Czy Ci co nie wydają pieniędzy mają szansę dorównać tym co wydają? Nie da się być top bez kilku tysięcy załadowanych. Można być dobrym jeśli będziesz uparty w zarabianiu, aczkolwiek poziomu top NIE DA SIĘ OSIĄGNĄĆ BEZ PLNów

3. Na jakim serwerze najlepiej grać? Tylko na Avalonie

4. Macie jakąś fajną gildię która przeprowadzi mnie przez początki?[ Info nie hajs] Famki do 85 lvla zmienia sie jak rękawiczki, bo są tylko na lod i rozpadają się.

Podsumowując, gra się fajnie, dopóki nie chcesz być najlepszym :D

Opublikowano

1. Grać możesz ale praktycznie każda osoba grająca w nostejl załadowała haj$ już nie da się zarobić tak jak kiedyś bo aktualnie każdy próbuje swoich sił w resellu czy innym gównie

2. Szanse masz ale zajmie ci to o wiele dłużej niż osobie która załadowała :) 

3. Avalon najwięcej spin i dobrej atmosfery ;3

4. do 80lvl latasz z fam która robi dół na LoD a potem idziesz do jakieś poważniejszej chociaż aktualnie nie widzę żadnej która była by odpowiednia chyba że na 90+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...