Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbiórki crowdfundingowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Nie znalazłem takiego tematu na forum a wydaje mi się całkiem ciekawe.
Generalnie temat stworzony po to żeby dzielić się różnymi znaleziskami ze zbiórek crownfundingowych (niekoniecznie tylko) które waszym zdaniem są ciekawe. Można też zamieszczać jakieś pytanie odnośnie takich zbiórek może znajdzie się ktoś kto będzie wstanie coś więcej o tym powiedzieć :)

Żeby nie było to sam jakoś rozpocznę temat.
Jako że ostatnio zainteresowałem się programowaniem to ta zbiórka przyciągnęła moją uwagę. Może osoby z podobnym zainteresowaniem to zaciekawi tym bardziej ze można "nabyć" książkę taniej i szybciej już teraz :)
https://polakpotrafi.pl/projekt/junior-developer?utm_source=projects

Opublikowano

@up
Słyszałem o tym kiedyś pomysł wydawał się bardzo ciekawy i widzę że zebrali pieniądze. Ale co nic z tym nie zrobili po prostu uciekli z kasą? Czy źle zrozumiałem twoją wypowiedź?

Opublikowano

@up

Słyszałem o tym kiedyś pomysł wydawał się bardzo ciekawy i widzę że zebrali pieniądze. Ale co nic z tym nie zrobili po prostu uciekli z kasą? Czy źle zrozumiałem twoją wypowiedź?

Wydaje mi się, że twórcy stron ze zbiórkami mają jakiś portfel i kasa nie trafia bezpośrednio do start up'u

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

@up

@up

Wydaje mi się, że twórcy stron ze zbiórkami mają jakiś portfel i kasa nie trafia bezpośrednio do start up'u

Cały trick polegał na tym

c9ef1k0d2zbxxaocmzkx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...