Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - pytania odnośnie modów

grauper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam parę pytań dotyczacych modów w GTA V. 
 1 .Mam oryginał z kontem online ( którego modowac nie będę ) i mam pobraną kopię z neta ( wybitnie i absolutnie nie chce dostać banana na oficjalnym koncie ) i pytanie. Czy przy instalowaniu drugiej ( pirackiej wersji ) pliki gry mogą się pomieszać ? W sensie czy pirat może zastąpić pliki oryginalnej gry ( chodzi o jakieś pliki a APP DATA czy coś takiego na dysku C ). 

2. Jak instalować mody ? 

3. Jakie mody polecacie ;) 

Opublikowano

Mam na myśli Mod menu i inne pierdoły spawnujące / niszczące / podbijające DPS itp itd :P Ale tylko na offline bo wiem że na online sie dostaje banana. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra. Odechciało mi się instalować pirata :D 
Czy za używanie tego moda " Script Hook V + Native Trainer" dostanę bana ? Tzn. Tylko w trybie Offline ;) 

Opublikowano

Dobra. Odechciało mi się instalować pirata :D 

Czy za używanie tego moda " Script Hook V + Native Trainer" dostanę bana ? Tzn. Tylko w trybie Offline ;)

Nie, o ile nie wejdziesz do Online. Nawet chyba Script Hook V blokuje wejście do Online, ale nie jestem pewien.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Za granie na tego typu modach w singlu nie powinieneś dostać bana. Tak jak up powiedział, wszystkie tego typu trainery po zainstalowaniu w grze mają zablokowaną opcję wejścia do online, póki nie wyrazisz na to konkretnej zgody i chęci. Jeżeli będziesz bawił się z głową i tylko na singlu, Twoje konto będzie bezpieczne.

who cares?

• 2 lata później...
Opublikowano

co dziwne ja grałem na offline z mod menu i po 2h zabawy dostałem bana podkreślam kilka dni na ONLINE nie wchodziłem, 2h zabawy na offline i wyłapałem bana na miesiac...

Opublikowano
Dnia 28.04.2018 o 20:02, VqLx napisał:

co dziwne ja grałem na offline z mod menu i po 2h zabawy dostałem bana podkreślam kilka dni na ONLINE nie wchodziłem, 2h zabawy na offline i wyłapałem bana na miesiac...

Dlatego, żeby uniknąć bana najlepiej jest po prostu zablokować GTA dostęp do internetu. Pamiętam też, że był bodajże jakiś plik, który się wrzucało i można było spokojnie grać, ale nie pamiętam już jaki. Tak czy siak, najlepiej jeśli modyfikacje nie ingerują, tzn. nie zastępują lub modyfikują plików gry, bo jeśli to robią, to nawet nie warto się zastanawiać czy dostanie się bana, bo tu odpowiedź jest raczej oczywista. 

Opublikowano
2 godziny temu, QuarK napisał:

Dlatego, żeby uniknąć bana najlepiej jest po prostu zablokować GTA dostęp do internetu. Pamiętam też, że był bodajże jakiś plik, który się wrzucało i można było spokojnie grać, ale nie pamiętam już jaki. Tak czy siak, najlepiej jeśli modyfikacje nie ingerują, tzn. nie zastępują lub modyfikują plików gry, bo jeśli to robią, to nawet nie warto się zastanawiać czy dostanie się bana, bo tu odpowiedź jest raczej oczywista. 

Niestety na Steam nie zrobisz tak aby "odpiąć" konto online..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.05.2018 o 15:48, VqLx napisał:

Niestety na Steam nie zrobisz tak aby "odpiąć" konto online..

Kto tu mówi o blokowaniu dostępu konta do internetu. Wystarczy w zaporze zablokować połączenie dla pliku GTA5.exe .

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• Aive zmienił(a) tytuł na GTA V - pytania odnośnie modów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...