Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, poniewaz przy wlaczeniu BoLVIP i wybraniu bola, ktory byl w paczce razem z bolvip po prostu wlacza mi sie ten bol na chwile i od razu sie wylacza nie wiem jak to rozwiazac, dlatego bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos by mi pomogl, z gory dzieki.

Opublikowano

A czy to normalne ze nie moge sie zalogowac passami z nulled? (Nie mam auth) czy po prostu wystarczy kupic vipa i bedzie dzialac? Mam failed to login.

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.

Musisz spełnić auth lub kupić vipa, inaczej ciągle będzie Ci wywalało "failed to login".

Opublikowano

Czyli spełniajac auth, lub być vipem można korzystać z cracked skryptów? Jeśli się zaloguje passami z botoflegends, potem odpale z vipcracka, skrypty nie bedą działać ?

Opublikowano

Czyli spełniajac auth, lub być vipem można korzystać z cracked skryptów? Jeśli się zaloguje passami z botoflegends, potem odpale z vipcracka, skrypty nie bedą działać ?

Jak jesteś VIP - możesz korzystać z zakupionych skryptów użytkowników BoL. 

Jeżeli spełniasz auth - logujesz się passami z nulled.io.

Jeśli nie masz rangi VIP i wyżej lub nie spełniasz auth - crack Ci nie będzie działać.

Prościej się nie da. :)

Opublikowano

@AntiWarn, więc zróbiłem tak, pobrałem nulled'a bol'a, zalogowałem się na konto z botoflegend's i Vipowskie skrypty normalnie mi działczyły, lecz jest jeden problem, zbanoawli mnie po 5 meczach używania xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...