Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam brutalnych gier typu Postal 2

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry w której można dokonywać masowych mordów ale nie koniecznie jest to cel gry.

Postal 2 grałem a 1 i 3 są podobno gorsze 

gta znam ;)

Hatred grałem przez pięć minut po czym usunąłem

chodzi mi raczej o coś żebym mógł ustawiać ludzi w jakiejś pułapce i wydawać rozkaz rozstrzelania czy coś takiego

motyw zombie jak najbardziej wchodzi w grę

PS: widzę potencjał w grach typu rimworld, prison architect, ale potrzebowałbym jakieś fajne modyfikacje

fajnie by było gdyby mordowani mogli długo konać

Opublikowano

W grze Besiege, którą znajdziesz na steamie poza budową machin oblężniczych możesz budować konstrukcje do torturowania ludzi. 

49yxrs.png

Opublikowano

W grze Besiege, którą znajdziesz na steamie poza budową machin oblężniczych możesz budować konstrukcje do torturowania ludzi. 

Torturowanie? Budowanie maszyn masowych mordów itp to tak ale torturować te chodzące bryłki?  -.-

W Garry's mod'zie może znalazł byś coś dla siebie, opcją jest też ARMA 3 ale ta raczej Ci nie podpadnie...

Doje**ł jak sosna w dzika...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hatred

Mortal Kombat (szególnie  9 i 10)

Wszystkie  części God Of War

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...