Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans o kilka dywizji.

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dziala ten awans o kilka dywizji?Kupilem sobie konto unranked gdzie w 5 sezonie byl bronze, wygralem 18 na 19 gier i w serii nie dostalem awansu o dwie lub wiecej dywizji a na op.gg pokazalo mi ze mam mmr wyzsze o minimum 2 dywizje.

Opublikowano

System mmr teraz jest inny i jak się nie mylę nawet jest o tym komunikat na tej stronie. Przy kolejnym awansie zapewne Cię przerzuci, jeśli nie to może być problem z twoją dywizją z zeszłego sezonu, ale wydaje mi się, że ona raczej nie ma wpływu na to.

Opublikowano

Jak miałeś słabe mmr w zeszłym sezonie to nie licz na to, że nagle Cie zacznie rzucać po kilka dywizji, nawet po tak dużej serii wygranych. Op.gg to fake

Opublikowano

By przeskakiwać o kilka (2) dywizji należy mieć dobre MMR. By mieć odpowiednią liczbę tego ratio trzeba mieć duże win ratio - musisz dużo wygrywać. Najlepiej ostatnie 20 gier mieć 75%+ win ratio i z pewnością przeskoczysz.

Przybliżone mmr możesz sprawdzić na stronie op.gg/mmr.

Opublikowano

By przeskakiwać o kilka (2) dywizji należy mieć dobre MMR. By mieć odpowiednią liczbę tego ratio trzeba mieć duże win ratio - musisz dużo wygrywać. Najlepiej ostatnie 20 gier mieć 75%+ win ratio i z pewnością przeskoczysz.

ty w ogole przeczytales ten temat?Napisalem ze sprawdzilem na op.gg ze mam niemal  że 100% win ratio.

Opublikowano

ty w ogole przeczytales ten temat?Napisalem ze sprawdzilem na op.gg ze mam niemal że 100% win ratio.

W takim razie konto musiało mie bardzo niskie MMR przed kupnem. Dziwne - miałem taką sytuację i mi przeskakiwało.

Opublikowano

Po pierwsze, nie sugerujcie sie MMR z OP.GG!!
Ta strona liczy MMR z ostatnich 20 gier, a w dodatku jest to poglądowe MMR według ich systemu, a nie Riotu.
Jeśli nie przeskakiwałeś o dwie dywizje, to nie ma szans żeby teraz Cie przenosiło. Miałeś zbyt niską dywizje w poprzednim, żeby teraz przerzucało Cie po 2. Musiałbyś mieć np. w poprzednim sezonie G5, a teraz S5.

Opublikowano

Przeskoczysz kilka dywizji tylko wtedy, gdy masz o wiele większe MMR niż obowiązuje twoja obecna dywizja. Najczęściej spotykałem to w przypadkach kiedy przegrywałem cały czas serię w stosunku 1/2 albo 2/3, a resztę wygrywałem. Twoje konto musiało mieć niskie mmr lub odpowiednie na dywizję. Wygrywając wszystko twoje mmr też leci odpowiednio do dywizji.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

op.gg oblicza mmr na podstawie własnego skryptu, więc może różnić się od prawdziwego stanu.

Imo jeżeli będziesz utrzymywał takie winratio po 1/2 awansach to wtedy będziesz mógł już przeskakiwać po 2 dywizje.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...