Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon, Laneris s3? A może coś innego?

deynarde1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja. Z tego powodu iż Revoria powoli upada i przy takiej ilosci graczy 300-400 graczy nie mam ochoty grać szukam innego servera. Chciałbym żeby to był server easy ale też nie pogardzę mediumami lub hardami. Myślałem nad Dreikonem ale nie wiem ile tam osób gra. Laneris też przykuł moją uwagę lecz jak ja patrzę na licznik graczy to coś mi się nie chce wierzyć a nawet jeśli to prawda to i tak wątpie żeby server postał. Znaczy postać postoi pewnie ale graczy mało raczej za miesiąc będzie (wkońcu server surka). Znalazłem jeszcze invorie ale nie wiem też jak tam jest. Najbardziej mnie interesuje właśnie Dreikon bo chyba aktualnie nie ma innych całkiem popularnych i nowych serverów prócz tych 3. I nie chce takiego servera jak np. virtual. Chcę zagrać na czymś w miarę nowym co posiada jakieś nowe rozwiązania i takie tam. To ten tego po prostu chcę wiedzieć na jakich aktualnie serverach opłaca się najbardziej grać aby byli gracze i żeby postały trochę.

Opublikowano

Polecam Dreikona w tygodniu w godzinach 9/13 około 1k graczy w godzinach 15/22 około 2k  ^^ a w weekend około 2,2-2,3 k graczy  :yay:

Opublikowano

Z medium/hard polecam vesteris bardzo przyjemna rozgrywka. Lecz jak może być niemiecki to zapraszam na Inception2.

Lanerisa nie polecam bo surek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...