Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HazCraft

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhym napewno bym nie zagrał, bez wchodzenia podam liste pluginów.

Niż inwestować w szUper uber wydajną masznyne na własny serverek minecraft

(ktory padnie po miesiacu i zaczniesz grac w inna gre bo uznasz że mc to g****o) lepiej zostawić sobie pieniądze na leczenie raka który ujawnił sie wraz z publikacją tej anty-reklamy.

@AntyDzienny

Nie polecam serwera, wtyczki z netu w 100% 0 konfiguracji (jak 95% serwerów mc), mapa budowana w pod wpływem nikotyny z szuper elektryków od dilera spod biedy na drewniaku z poprawczaka.

Veni, vidi, vici

I came, I saw, I conqered

Opublikowano

@Turret Pieniążki na raka to możesz sobie składam nie mam takich problemów ,i serwer jest wykupiony na kilka miesięcy. To że potrafisz podać listę pluginów bez wchodzenia na serwer to ci gratuluję. I jest tam 70% konfiguracji i nic ci do tego :). Jeżeli mam e papierosa to też nie twoja sprawa...

@ref

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Widzisz wszystko przewidziałem, co do raka też. ;)
Co do serwera to wszedłem i wyszedłem bo nikt nie gra a są lagi (94fps - CHODZI O MOJ KOMPUTER)
Serwer ubogi w różne urozmaicenia, nie zachęca graczy. :-|

Veni, vidi, vici

I came, I saw, I conqered

Opublikowano

@Turret
Twa znajomość pojęć właśnie poległa. FPS to nie lagi serwera, człowieku ;)
Jak już, to np. 94ms. Przestań się pogrążać i wyjdź. Co do serwera, nie mam teraz jak zajrzeć, lecz mapa minimalnie miła dla oka.

#Fast_edit
Dopowiadając, nie staraj się wyjaśniać, że pomyliłeś. Po prostu, wyjdź.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer beznadziejny. "ROOT" chce mi wcisnąć vipa na jego serwerze za podanie swojego numeru telefonu, bo niby chce zrobic sobie facebooka. XDD Nie polecam tego dzieciaka, bo próbuje wyłudzić dane i okraść przez jakieś SMS premium. Jeszcze jego koleszka do mnie na pw spami, żebym napisał do tego ROOTa po free vipa.. Żałośni ludzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...