Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dotyczaca gry od nowa

xBuufff91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od Ciebie.

Kupujesz tak:

- Ekwipunek (w miarę ogarnięty).

- SP

- resy

- wróżke/wróżki.

- bizu

- peta

- pojazd

Opublikowano

Polecam woja z takim budżetem, kupujesz mnicha 99+9/10, reski z b s5 i jakieś eq u5/6. Do tego miotła, można grać i stopniowo ulepszać eq.

Opublikowano

To zależy od Ciebie.

Kupujesz tak:

- Ekwipunek (w miarę ogarnięty).

- SP

- resy

- wróżke/wróżki.

- bizu

- peta

- pojazd

Ale nie mam pomyslu juz na gre i bardziej mi chodzilo byscie np wymienili z tego wszystkiego jakis przyklad: jakie sp jakiego peta etc.

Opublikowano

Kupujesz: Pojazd - miotłe, bo tania, Mnicha wysoki job +9/10, eq to na 70 dopiero gdzie kupujesz np. flambe dobrą i kryształke ew. caila na 78, potem dobijasz 85 no i xip i potem lecisz do 90 (Po drodze mozna to eq na 88, ale wg mnie szkoda kasy, bo z 88 juz wbic 90 to nie problem), resów nie kupuj od razu i tak na początku nie bd robił pvp, tylko jak rzeczywiście ci będą potrzebne na 70 sb kupisz, bizu to z lod, peta nie kupuj bo strata pieniędzy jak nie daje buffa, a do tankowania ci nie potrzebny. Wrozke 50% i tyle, na 80tke przyjdzie czas na 90+

Opublikowano

Z kupnem xipa i tym że eq na 88 nie warto się nie zgodzę. Obecnie eq na 88 jest lepsze od eq na 90 i opłaca się je zmieniać dopiero na 92/3. Nawet mieczyk u4+7 na 88 będzie lepszy od xipa u6+8.

Opublikowano

(Priorytet)Mnich 99+9, Flamberg, balista, zbroja na 78lvl, resy na 70 i pewnie już by Ci się te 100kk skończyło.

(Poboczne)Jeśli jeszcze by zostało to pojazd, kamienne, navy, wróżki duże, dropienie/robienie/ulepszanie innych sp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...