Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

błąd aktualizacji CS:GO (błędne pliki aktualizacji)

lipinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po usunięciu systemu windows8 i zainstalowaniu windows7 chciałem zainstalować sobie CS:GO, gierka instalowała się w dość nietypowy sposób, ponieważ podczas instalacji dwukrotnie wyskoczył błąd "Wystąpił błąd w trakcie aktualizacji gry CS:GO (błędne pliki aktualizacji)". Taki sam błąd po dwuminutowej przerwie wyskakuje, gdy chce odpalić już wcześniej zainstalowaną grę. Pobierałem na nowo całego steam'a i csa miliony razy, próbowałem również pobrać z wyłączonymi zaporami systemu windows oraz bez antywirusa, mam najnowsze sterowniki do karty graficznej, próbowałem nawet ściągnąć DirectX - nic nie pomogło. Mam również zaktualizowanego Windowsa. Dorzucę, że sprawdzałem spójność plików i za każdym razem wszystko było okej. Błagam, pomóżcie mi, ponieważ od dłuższego czasu próbuje to zrobić i nic, dodam, że na windows8 nigdy nie miałem takich problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...