Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] op kery silverki 6300

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tahm nie, Aatrox nie. Jedno z dwójki Jhin, Diana. Ja jestem za Jhinem. Dobry poke, gracze w niższych dywizjach nie potrafią go kontrować, długodystansowy CC, z samego ultimate możesz ściągnąć enemy carry, dodatkowy movement, dobry pusher.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Quinn na topa albo do lasu, też świetny pick i ja osobiście uwielbiam :) Aurelion jest taki nijaki, jeszcze dostał lekkie nerfy. Kindred dobry jungler, z serii carry, zdolny do wycarrowania solo. Jinx coś jak Jhin, też jeden z lepszych picków na ADC. Draven jest bardziej 4fun, nie jest pickiem wpasowującym się w wiele kompozycji, może być łatwo skontrowany przez kilka sposobów.

Opublikowano

Quinn na topa albo do lasu, też świetny pick i ja osobiście uwielbiam :) Aurelion jest taki nijaki, jeszcze dostał lekkie nerfy. Kindred dobry jungler, z serii carry, zdolny do wycarrowania solo. Jinx coś jak Jhin, też jeden z lepszych picków na ADC. Draven jest bardziej 4fun, nie jest pickiem wpasowującym się w wiele kompozycji, może być łatwo skontrowany przez kilka sposobów.

quin da sie wykarowac solo?

­

Opublikowano

Ja bym trundle wziął :P universal

oprócz tego.

-trynda

-rengo

-master(xdd)

Odkrywca
Opublikowano

Top; Ekko,
Jng; Kindred jak ogarniesz, ale polecam grubego.

Mid; Diana jak umiesz wykorzystać jej skille, oprócz tego proponuje coś z tańszych rozwiązań typu Talon, LeBlanc
Adc; jak niska ranga bierz Jhina, w wyższych mało zrobisz(chyba, że jesteś wirtuozem wirtuozera ;) ), polecam Lucian, Ezreal

Opublikowano

Jungla:

Tryndamere :

Po wystakowaniu Deva miażdy

+Doskok z E do kampów i escape

+Dobre ganki

-Ult rozkręca się od 2 poziomu

Kindred :

+Kosi w low dywizjach

+W robi presję na linii

+Ult taki sobie ale można zjechać do tego samego HP enemy i potem 50/50 że wygrasz trade

-Squishy

ADC:

Jhin :

+Dobry ult do dokończenia

+Kryty od 4 strzału, męczenie enemy ADC jest op

+Stun pod W

+Rozstawienie E na junglera or cs-y ratuje cie

-Na ganku zwykle masz deda bo mała mobilność

Ezreal :

+Poke, Harras

+Po kropelce, kupujesz ten item do stakowania many. Potem masz bonusowe ad i kosisz.

+Flesh z E

-Minusów takowych nie widzę.

Polecam z ADC: Cait or Vayne. Nie powiem że Jhinem nie da się ugrać.

Opublikowano

Na silverkach to możesz i soraką full ap kerować ;) Głupie pytanie jak dla mnie ,,czym kerować`` bo można większością assasinów.Najlepiej pickować coś co sieka na combo czyli wszelkie rengary,diany,khazixy,akali,

Z tych co podałeś diana

Plusy:

- rzadko spotykany Carry bazujący na mocy umiejętności zamiast na obrażeniach fizycznych

- dobry jungler

- skill E - obszarowe przyciągnięcie do Diany w połączeniu ze spowolnieniem wszystkich trafionych przeciwników

- znakomity pasyw zwiększający szybkość ataku oraz zadający obrażenia obszarowe (co trzeci cios), który dodatkowo skaluje się z AP

- 3 umiejętności zadające obrażenia obszarowe

- ultimate (warunkowo nie mający cooldownu) umożliwiający doskok do przeciwnika zapewnia Dianie znakomitą mobilność

Minusy:

- brak umiejętności ułatwiających ucieczkę

- słaby ganker przed 6 levelem (brak możliwości szybkiego zbliżenia się do przeciwnika)

- dosyć "papierowa" jak na postać która walczy w zwarciu

Oczywiście możesz nią grać mid/jg.Ale w silverkach lepiej na midzie.

Opublikowano

quin da sie wykarowac solo?

­

Tak, da się wycarrować solo. Już Ci ją poleciłem, ma świetną kontrolę mapy, jakieś CC, głównie przydatne do walki 1v1 i ganków, do tego dobre obrażenia. Kupuj śmiało :)

Opublikowano

Witam!

Opłaca się kupowac quin w tym sezonie?

­

Tak.

Na 6lvl z mobilitkami zawala po 625mvs. :v

Dodatkowo, jest na tyle mobilna i denerwująca w połączeniu z E i Q, że trudno nie zgankować żadnej linii. To troche taki Rammus, tylko pod AD i nie tankowaty. :v

Jungle ma łatwą i przyjemną, bo gdy trzaska miniony swoim Q, to one z kolei ją nie atakują, a z E można nieźle uciekać, no i pełni rolę anty gapclose. :)

Przyjemna postać na każdej dywizji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...