Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto PBE - jak to jest

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż już daaaaawno (ponad rok temu) złożyłem podanie o konto PBE i do tej pory nic - i tutaj pytania. Ile trwa taka weryfikacja? Czy ma ktoś niepotrzebne konto PBE pożyczyć?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Słuchaj,nie wszystkim rozdają konta na pbe ,najwidoczniej miałeś pecha ,spróbuj jeszcze raz.

Opublikowano

Pożyczyć to Ci nikt nie pożyczy. Z tych osób, które znam i dostały dostęp do PBE wnioskuję, że tylko osoby bez żadnych przewinień uzyskują uprawnienia na serwer testowy. Dlatego też wydaje mi się to dosyć losowe, jedni dostaną, drudzy już nie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

No problem jest taki, że jak próbuje się zalogować tu https://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe to nie da się - ciągle niby się ładuje, ładuje i się nie załaduje.

Mam tak samo dlatego mam to w głębokim poważaniu

-sproboj innną przeglądarką,wyłącz adblocka

Odkrywca
Opublikowano

Jeżeli masz problem z zalogowaniem się przez stronę wymienioną wyżej, mam rozwiązanie. Wchodzisz na normalną stronę League of Legends. Tam logujesz się normalnie, w nowej karcie otwierasz stronę do PBE i jesteś automatycznie na swoim koncie. 

Opublikowano

Niektórym dochodzi po ponad roku oczekiwania. Nie ma na to żadnego wyznacznika czasu.

Opublikowano

Napisałem do supportu Rito i mi odpisali tak: 

Nie mogę niestety ujawnić szczegółów na temat tego, jak wybieramy testerów, tym niemniej wiele z tych parametrów bazowanych jest na tym, co akurat chcemy przetestować. Przykładowo, jeżeli chcielibyśmy zrobić aktualizację Garena zaprosilibyśmy graczy, którzy wybierają Garena niezwykle często.

Stronę do rejestracji na PBE podałem Ci poniżej. Wykonuj krok po kroku proces rejestracji. Zgłoszenie będzie czekało u nas do momentu, aż postanowimy wybrać akurat Ciebie do naszych testów:

https://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...