Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Skyrim nie chcę się uruchomić błąd: 0x000007b

Karoolll

Pytanie

Opublikowano

Witam ostatnio laptop mi się nie chciał włączyć ponieważ niebieski ekran itd... Nieważne.
Po formacie komputer działa, lecz nie działa mi Skyrim miałem kiedyś windows 8 i śmigał, od niedawna mam 10 ale przed formatem nie sprawdzałem czy działa :( Po formacie nie działa. Również nie działa mi Camtasia. Zainstalowalem DirectX 10 i nadal nic NetFramerwork, również nic ;/.
Może ktoś mi pomóc?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też to miałem... Jakiego używasz Windowsa? Ja mam aktualnie 7 Home Premium bo jak miałem Ultimate czy coś takiego to miałem to samo i żadna pomoc z neta nie pomagała + jak chciałem zainstalować Programy typu Freamwork .net to pisało że mam za mało uprawnien...
znajomy powiedział że jak nic nie pomoże to reinstaluj windowsa na ten sam albo inny, zainstalowałem inny i problemy znikły, Spróbuj tak samo, a jak nie to poczytaj na necie o tym błędzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...