Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za SweetFX?

TovVex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żaden pros nie korzysta golemie, jeśli ma 100% digital vibrance to jego karta przechwytująca streama pokazuje nam 200%

ja bym nie ryzykował, możesz dostać, a może nie kappa

Opublikowano

@steelie

"Why so colourful? Friberg uses 100% Digital Vibrance on his Nvidia settings and his Capture card, this means he only sees 100% digital vibrance whereas we see 200%."

Opublikowano

Lecz moja karta graficzna laguje tak normalnie jak sobie ustawiam sam ale jak robi to jakiś program za mnie to nie laguje mi wtedy. A SweetFX był kiedyś hackiem do gry chyba MW2 albo blackops (niektórzy ludzie dostali już VAC'a za SweetFX.

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Lecz moja karta graficzna laguje tak normalnie jak sobie ustawiam sam ale jak robi to jakiś program za mnie to nie laguje mi wtedy. A SweetFX był kiedyś hackiem do gry chyba MW2 albo blackops (niektórzy ludzie dostali już VAC'a za SweetFX.

Napisz kto dostał, gimbusy którzy używali hacków i sweetfx i napisali, że dostali za sweetfx ? Używam od ponad roku na żadnym konice nie mam bana

Opublikowano

Nie ma za to bana, cisnę na tym od 2 lat, nie słuchaj innych. Ci ktorzy dostali bana za "Sweet FX" tak na prawdę byli odpaleni a teraz rżną głupa że tylko tego używali :D

Opublikowano

Nie otrzymasz VAC'a. Razem z kumplami używamy tego przez ponad rok i wszystko cycuś glancuś działa.
Nie ma się co obawiać, nawet sam ScreaM tego używa, jeśli Cie to nie przekonuje.

Opublikowano

@TovVex słuchasz jakiegoś dzieciaka który pewnie c**j się zna na tym i się dziwisz... 

http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=34023232&postcount=8 komentarz pracownika valve na temat sweetfx

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2r0epw/has_anyone_ever_been_vac_banned_because_of_sweetfx/ to też ci się przyda :)

Ten komentarz nie dotyczy cs:go tylko jakiś CODów i GW2 =)

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...